Siže novi Xiaomi Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište

Na domaće tržište stiže Redmi Note 9 Pro, koji je kako tvrde u Xiaomiju Idealan za sve koji se ne žele mučiti s malim ekranima zbog svog 6,67'' ekrana koji uz rezoluciju od 2400 x 1800 pruža iznimno iskustvo gledanja.

Xiaomi se pobrinuo da Redmi Note 9 Pro uz svoju izdržljivost sačuva i elegantan dizajn pa je tako s desne strane uređaja ugradio tipku kojom se na otisak prsta pokreće ovaj uređaj kako bi smanjio prljanje od otisaka prsta na samom ekranu. Redmi Note 9 Pro prekriven je Corning Gorilla 5 staklom s prednje, ali i sa stražnje strane, dok rubovi, koji su blago zaronjeni, u odnosu na ono što viđamo kod pametnih telefona, osiguravaju čvrst hvat pa korisnici nećete imati osjećaj straha kada podignu pametni telefon s poda, tvrde u Xiaomiju.

Kada je u pitanju kamera, Redmi Note 9 Pro opremljen je četverostrukom stražnjom kamerom, od čega glavna kamera ima 64 MP, dok preostalu kombinaciju čine 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP kamere koje pružaju mogućnost snimanja kadrova kvalitete kao kod filmova koje gledate u kinu, pojašnjavaju u kompaniji.

Kako ističu tu je i 16 MP selfie kamera s dodatkom umjetne inteligencije s kojom će svaki selfie ispasti baš po želji korisnika.

„Izdržljiva baterija kapaciteta 5020 mAh podržava 30 W brzo punjenje pa će za samo 30 minuta biti spremna na 57% kapaciteta, dok Qualcomm Snapdragon osmojezgreni 720G procesor osigurava neprekidnu brzinu rada uređaja. Osim toga, ovaj uređaj podržava i NFC funkciju, koja nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja. Redmi Note 9 Pro dolazi u varijantama od 6 GB RAM + 64 GB ROM te 6 GB RAM + 128 GB ROM“, zaključuju u Xiamoiju.URL članka Siže novi Xiaomi Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište