Seagate Wireless na CES-u

Stiže nam s CES-a prava poslastica u obliku bežičnog prijenosnog tvrdog diska koji se zove Seagate Wireless. Ima kapacitet od 500 GB, a u Seagate najavljuju kako uskoro možemo očekivati i verziju od 1 TB. Na vašem Android tabletu ili pametnom telefonu bez problema možete gledati filmove i omiljene TV emisije.

Naravno, nisu Android korisnici jedini kojima je to omogućeno, tu su još korisnici koji imaju iPhone / iPad uređaje, Kindle Fire tablete, Windows 8 računala i Windows RT tablete. Nažalost, izostavljeni su Windows Phone korisnici – nitko ne zna zašto.

Seagate je istaknuo kako želi da bežično streaming iskustvo bude dostupno što većem broju korisnika. Pristup je omogućen preko Seagate Media aplikacije koja je dostupna preko App Store, Google Play, Amazon App Store i Microsofta.

Seagate Wireless može se koristiti i za uživanje u video materijalima, fotografijama i glazbi na velikim ekranima putem Apple AirPlay i Google Chromecasta. Seagate Wireless prijenosni tvrdi disk stajat će oko 129,99 dolara.URL članka Seagate Wireless na CES-u