Samsungov Galaxy Note10 i Note10+ stigli u Hrvatsku

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj, a cjenovno se kreću do 7400 do 9300 kuna. Galaxy Note10, nova serija vrhunskih pametnih telefona koja spaja elegantan i tanak dizajn s moćnim značajkama performansi i produktivnosti, korisnicima omogućuje da maksimalno iskoriste svaki trenutak.

Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara, ističu u Samsungu i dodaju da Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ ima najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon.

„Novo Samsungovo tehnološko čudo – Note10 i Note10+, rezultat su dugogodišnjeg razvoja i usavršavanja svih segmenata Note linije. Ovi uređaji dizajnirani su za vrhunsko korisničko iskustvo uz nevjerojatnu snagu te pomažu korisnicima da iskažu svoju kreativnost i obavljaju svakodnevne zadatke – bilo gdje i bilo kada.“, rekao je Krešimir Dražetić, voditelj prodaje za Hrvatsku i BiH u Odjelu telekomunikacija, Samsung Electronics Adriatic, prilikom predstavljanja u Zagrebu.

Galaxy Note10 uređaj dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom i temelji se na Bluetooth tehnologiji, dodaju iz Samsunga i ističu da za razliku od Galaxy Note9 uređaja, redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.URL članka Samsungov Galaxy Note10 i Note10+ stigli u Hrvatsku