Samsung predstavio perilicu rublja WW8500 AddWash na sajmu IFA

Samsung Electronics je na sajmu IFA 2015 ( /ifa-2015/ ) predstavio novu perilicu rublja Samsung WW8500 AddWash koja omogućuje lako i jednostavno ubacivanje zaboravljenog rublja u bilo kojem trenutku pranja.

Svima nam se dogodilo da smo stavili rublje na pranje i naknadno ustanovili da smo zaboravili staviti djetetov nogometni dres koji mora biti čist za sutrašnji trening. Ili smo se primili tjednog pranja rublja i ustanovili kako smo u perilicu zaboravili staviti čarape i ručnike.

Prema istraživanju koje je provela tvrtka Samsung, oko 90 posto ispitanika u Europi je izjavilo da žele perilicu u koju će moći ubaciti prljavo rublje i nakon što je sam proces pranja započeo. Međutim, s perilicama koje imaju vrata s prednje strane to nije lako učiniti. Ta vrata se mogu otvoriti samo u trenutku kad je količina vode u bubnju mala. Osim toga, mnogi korisnici i ne znaju kako to mogu učiniti. I doista, više od polovice anketiranih ispitanika izjasnilo se da se boje otvoriti vrata perilice kako ne bi prolili vodu po podu kupaonice ili čak pokvarili uređaj.

Upravo stoga, Samsung dosjetio jedinstvenog i bezbolnog rješenja za taj problem, inovativne perilice Samsung WW8500 AddWash!

Samsung AddWash ima dodatna vrata koje se nalaze iznad glavnih vrata i kroz koja se u perilicu može ubaciti zaboravljeni komad odjeće, uključujući i deterdžent te omekšivač, ako za to postoji potreba. To se može učiniti u doslovno svakom trenutku, bez obzira na to što perilica radi. Perilica rublja Samsung AddWash još je jedan primjer inovacija kojima tvrtka olakšava život korisnicima.

- Nova perilica s dodatnim vratima i funkcijom AddWash učinit će pranje rublja jednostavnim i bez stresa – izjavio je BK Yoon, predsjednik uprave Samsung Electronics i dodao - S tom jedinstvenom funkcionalnošću perilica štedi vrijeme i postaje pravo rješenje za zaposlene obitelji.

Na novoj Samsungovoj perilici dovoljno je pritisnuti tipku za pauzu nakon čega se dodatna vrata sama otvore, a dovoljno su velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. Uz to, na početku postupka ispiranja u perilicu možete ubaciti i rublje koje se inače pere na ruke i kojima je za pranje potreban dodatni omekšivač.  Lijepo oblikovana vrata AddWash opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje, što sprječava malu djecu da ih slučajno otvore.

Perilica rublja Samsung WW8500 AddWash ima niz pametnih funkcionalnosti, među kojima je i povezivanje s pametnim telefonima pokretanim operativnim sustavima Android i iOS. Putem posebne aplikacije možete pratiti perilicu i znati u kojoj je fazi program pranja koji ste uključili, a ona vam može poslati upozorenje prije početka sljedeće faze pranja. Na primjer, ako želite u perilicu, prije ispiranja, ubaciti rublje koje je delikatnije ili rublje koje se inače pere na ruke.

Novi model perilice AddWash obogaćen je brojnim Samsungovim inovativnim tehnologijama koje poboljšavaju kvalitetu i učinkovitost pranja i koje dovode do niza ušteda. Funkcija SuperSpeed omogućava pranje rublja u manje od sat vremena, bez smanjenja kvalitete pranja. Ciklus pranja SuperSpeed omogućen je primjenom SpeedSpray tehnologije koja ubrizgava jaki mlaz vode pa se deterdžent brže ispire, a odjeća brže pere. Rublje se ispire čistom vodom koja se odmah izbacuje iz perilice.

Tehnologija ecobubble miješa deterdžent sa zrakom i vodom te na taj način stvara mjehuriće koji ispunjavaju bubanj perilice. Ti mjehurići prodiru u tkanine i do 40 puta brže od standardne mješavine sapuna i vode. Tehnologija ecobubble omogućava kvalitetno pranje finijeg rublja i postiže iznimne rezultate, čak i kad se rublje pere u potpuno hladnoj vodi, što doprinosi i uštedi energije koju perilica troši tijekom rada.

Perilica Samsung AddWash ima i digitalni inverter, motor koji je iznimno energetski učinkovit, koji stvara vrlo malo buke i traje puno dulje od motora u standardnim perilicama.

Samsung WW8500 AddWash je kućanski aparat koji korisnicima pruža veću fleksibilnost u pranju rublja, do sada jednog od najzahtjevnijih kućanskih poslova.

Samsung nastavlja raditi na predstavljanju inovacija u kućanstvima s ciljem olakšavanja i unaprijeđena život korisnicima.URL članka Samsung predstavio perilicu rublja WW8500 AddWash na sajmu IFA