Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet

Prema glasinama, na Mobile World Congressu 2014 koji se održava u Barceloni izgleda da ćemo imati priliku vidjeti prvi savitljivi tablet. Prvi savitljivi tablet dolazi iz redova Samsunga, a uređaj koji se može saviti pod pravim kutem nosi naziv Ben Double Tablet PC.

Čak i nije tako čudno vidjeti da Samsung nastavlja sa svojom strategijom savitljivih zaslona jer je uporno pokazuje na raznim sajmovima.  Dobro je poznato kako je Samsung pokazao ovu tehnologiju na Consumer Electronic Showu (CES) u Las Vegasu prošlog mjeseca predstavljanjem svog savitljivog TV-a i 105-inčnog zakrivljenog Ultra HD 4K TV-a. Samsung je pokrenuo i proizvodnju mobilnog uređaja sa savitljivim ekranom koji se zove Galaxy Round.

Taj je uređaj dostupan samo u Južnoj Koreji, no nije zadobio previše pažnje od strane potrošača. Inače, prošle godine Samsung je značajno proširio svoj udio na tržištu tableta , a planira i daljnji rast prodaje u ovoj godini. Tvrtka je pokrenula i četiri nova tableta, a planira predstaviti i nekoliko noviteta u skorije vrijeme.URL članka Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet