Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet

Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet

Prema glasinama, na Mobile World Congressu 2014 koji se održava u Barceloni izgleda da ćemo imati priliku vidjeti prvi savitljivi tablet. Prvi savitljivi tablet dolazi iz redova Samsunga, a uređaj koji se može saviti pod pravim kutem nosi naziv Ben Double Tablet PC.

Čak i nije tako čudno vidjeti da Samsung nastavlja sa svojom strategijom savitljivih zaslona jer je uporno pokazuje na raznim sajmovima.  Dobro je poznato kako je Samsung pokazao ovu tehnologiju na Consumer Electronic Showu (CES) u Las Vegasu prošlog mjeseca predstavljanjem svog savitljivog TV-a i 105-inčnog zakrivljenog Ultra HD 4K TV-a. Samsung je pokrenuo i proizvodnju mobilnog uređaja sa savitljivim ekranom koji se zove Galaxy Round.

Taj je uređaj dostupan samo u Južnoj Koreji, no nije zadobio previše pažnje od strane potrošača. Inače, prošle godine Samsung je značajno proširio svoj udio na tržištu tableta , a planira i daljnji rast prodaje u ovoj godini. Tvrtka je pokrenula i četiri nova tableta, a planira predstaviti i nekoliko noviteta u skorije vrijeme.

Još iz kategorije

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

13.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavlja s rastom i dogodine će, prognozira Gartner u svom novom izvješću koje se tiče ove industrije, dostići vrijednost od 52 milijarde američkih dolara, što je rast od 27 posto u odnosu na 2019. Pozitivne su to vijesti za proizvođače, koji su nekako došli na svoje poslije početnog lutanja i pesimizma kako im trud neće polučiti plodom. Ujedno, rast će se nastaviti i narednih godina.

AOC predstavio novi monitor Q27T1

AOC predstavio novi monitor Q27T1

12.11.2019. komentiraj

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.

Novi oblik korisničkog iskustva

Novi oblik korisničkog iskustva

12.11.2019. komentiraj

Rakuten Viber, jedna od vodećih komunikacijskih platformi u svijetu, otkriva novo osvježenje aplikacije. Funkcija Izdvojeno stavlja veći naglasak na otkrivanje izdvojenih lokalnih sadržaja. Stvara interaktivan i zanimljiv prečac do svih važnih tema i aktivnosti na lokalnoj razini. Kartica Izdvojeno dostupna je za iOS i Android uređaje, a već je sada vidljiva većini korisnika.