Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet

Samsung bi na MWC 2014 mogao predstaviti prvi savitljivi tablet

Prema glasinama, na Mobile World Congressu 2014 koji se održava u Barceloni izgleda da ćemo imati priliku vidjeti prvi savitljivi tablet. Prvi savitljivi tablet dolazi iz redova Samsunga, a uređaj koji se može saviti pod pravim kutem nosi naziv Ben Double Tablet PC.

Čak i nije tako čudno vidjeti da Samsung nastavlja sa svojom strategijom savitljivih zaslona jer je uporno pokazuje na raznim sajmovima.  Dobro je poznato kako je Samsung pokazao ovu tehnologiju na Consumer Electronic Showu (CES) u Las Vegasu prošlog mjeseca predstavljanjem svog savitljivog TV-a i 105-inčnog zakrivljenog Ultra HD 4K TV-a. Samsung je pokrenuo i proizvodnju mobilnog uređaja sa savitljivim ekranom koji se zove Galaxy Round.

Taj je uređaj dostupan samo u Južnoj Koreji, no nije zadobio previše pažnje od strane potrošača. Inače, prošle godine Samsung je značajno proširio svoj udio na tržištu tableta , a planira i daljnji rast prodaje u ovoj godini. Tvrtka je pokrenula i četiri nova tableta, a planira predstaviti i nekoliko noviteta u skorije vrijeme.

Još iz kategorije

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

18.04.2019. komentiraj

Kineski Huawei u Hrvatskom je domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu, a ovom ih je prigodom pobliže mogla upoznati šira javnost u Hrvatskoj.

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

17.04.2019. komentiraj

Panasonic je na sajmu Salone del Mobile, najvećoj i najprestižnijoj svjetskoj izložbi namještaja i lifestyle proizvoda, predstavio konceptni prozirni OLED zaslon. Taj je koncept predstavljen u sklopu instalacije švicarske marke namještaja Vitra.

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

16.04.2019. komentiraj

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA “brand shop” u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions. Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj, ističu u Hangar18 koji stoji iza branda Noa. Njihov brand pametnih telefona i televizora Noa je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.