Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ako imate Samsungov pametni telefon baziran na Androidu, ova vijest bi trebala biti od iznimnog interesa za vas. Samsung insider je objavio popis uređaja koji će dobiti nadogradnje operativnih sustava na Android 4.2.2 i 5,0.

Oni koji su kupili jedan od „flagship“ uređaja u posljednjih godinu dana imat će sreće jer bi Samsung trebao prema njima pustiti Android 5.0 (Key Lime Pie) kroz OTA ažuriranje na vaš uređaj ove godine.

Za one sa starijim ili manje moćnim modelima, dobra vijest – nisu vas „potpuno“ ostavljeni izvan serije nadogradnji pa ćete vjerojatno na svojim uređajima vidjeti Android 4.2.2 (Jelly Bean), izuzetno dobro prihvaćenu verziju Googleovog OS. Jedan od tih uređaja je i Galaxy S II.

Prema SamMobile koji su objavili sve detalje, sljedeći uređaji će dobiti nadogradnju na Key Lime Pie: Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note 8,0 , Galaxy Note II, Galaxy Note 10.1. Key Lime Pie će po svemu sudeći napraviti veliku senzaciju na na Google I / O konferenciji developera u svibnju.

Uzmite u obzir da je ovo neslužbena vijest, ali barem se možete nadati da bi vaši mobiteli mogli ponovno udahnuti novi život. Samsung je bio jedan od boljih Android proizvođača kada je riječ o ažuriranju starijih uređaja, a solidna je bila i komunikacija koja se obično odvijala putem Twittera o njihovim najnovijim planovima.URL članka Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)