Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ako imate Samsungov pametni telefon baziran na Androidu, ova vijest bi trebala biti od iznimnog interesa za vas. Samsung insider je objavio popis uređaja koji će dobiti nadogradnje operativnih sustava na Android 4.2.2 i 5,0.

Oni koji su kupili jedan od „flagship“ uređaja u posljednjih godinu dana imat će sreće jer bi Samsung trebao prema njima pustiti Android 5.0 (Key Lime Pie) kroz OTA ažuriranje na vaš uređaj ove godine.

Za one sa starijim ili manje moćnim modelima, dobra vijest – nisu vas „potpuno“ ostavljeni izvan serije nadogradnji pa ćete vjerojatno na svojim uređajima vidjeti Android 4.2.2 (Jelly Bean), izuzetno dobro prihvaćenu verziju Googleovog OS. Jedan od tih uređaja je i Galaxy S II.

Prema SamMobile koji su objavili sve detalje, sljedeći uređaji će dobiti nadogradnju na Key Lime Pie: Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note 8,0 , Galaxy Note II, Galaxy Note 10.1. Key Lime Pie će po svemu sudeći napraviti veliku senzaciju na na Google I / O konferenciji developera u svibnju.

Uzmite u obzir da je ovo neslužbena vijest, ali barem se možete nadati da bi vaši mobiteli mogli ponovno udahnuti novi život. Samsung je bio jedan od boljih Android proizvođača kada je riječ o ažuriranju starijih uređaja, a solidna je bila i komunikacija koja se obično odvijala putem Twittera o njihovim najnovijim planovima.

Još iz kategorije

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

21.07.2019. komentiraj

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

20.07.2019. komentiraj

Honor je najavio kako će tijekom trećeg kvartala, dakle najkasnije do kraja rujna, za njihove pametne telefone biti dostupna nadogradnja EMUI 9.1. Najnovija aktualizacija korisničkog sučelja trebala bi, tvrde iz tvrtke, korisnicima donijeti nekoliko poboljšanja.

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

19.07.2019. komentiraj

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa lansirala svoj prvi pametni telefon, Smart N9, ponuda njihovih mobilnih uređaja sada je bogatija za još jedan model. Riječ je o pametnom telefonu visokih performansi po pristupačnoj cijeni, koji je nazvan A1 Alpha.