Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ako imate Samsungov pametni telefon baziran na Androidu, ova vijest bi trebala biti od iznimnog interesa za vas. Samsung insider je objavio popis uređaja koji će dobiti nadogradnje operativnih sustava na Android 4.2.2 i 5,0.

Oni koji su kupili jedan od „flagship“ uređaja u posljednjih godinu dana imat će sreće jer bi Samsung trebao prema njima pustiti Android 5.0 (Key Lime Pie) kroz OTA ažuriranje na vaš uređaj ove godine.

Za one sa starijim ili manje moćnim modelima, dobra vijest – nisu vas „potpuno“ ostavljeni izvan serije nadogradnji pa ćete vjerojatno na svojim uređajima vidjeti Android 4.2.2 (Jelly Bean), izuzetno dobro prihvaćenu verziju Googleovog OS. Jedan od tih uređaja je i Galaxy S II.

Prema SamMobile koji su objavili sve detalje, sljedeći uređaji će dobiti nadogradnju na Key Lime Pie: Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note 8,0 , Galaxy Note II, Galaxy Note 10.1. Key Lime Pie će po svemu sudeći napraviti veliku senzaciju na na Google I / O konferenciji developera u svibnju.

Uzmite u obzir da je ovo neslužbena vijest, ali barem se možete nadati da bi vaši mobiteli mogli ponovno udahnuti novi život. Samsung je bio jedan od boljih Android proizvođača kada je riječ o ažuriranju starijih uređaja, a solidna je bila i komunikacija koja se obično odvijala putem Twittera o njihovim najnovijim planovima.

Još iz kategorije

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.

Samsung predstavlja Galaxy Fold

Samsung predstavlja Galaxy Fold

21.02.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je dugo očekivani Galaxy Fold preklopni uređaj kojim se otvara potpuno nova mobilna kategorija uređaja. Galaxy Fold ima prvi na svijetu 7,3-inčni Infinity Flex zaslon koji se preklapa u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih mogućnosti koja će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo, tvrde njegovi tvorci.

Samsung predstavio novi Galaxy Tab S5e

Samsung predstavio novi Galaxy Tab S5e

21.02.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je najnoviji Galaxy Tab S5e. Novi je tablet tanji, lakši i dizajniran s pametnim značajkama. Uređaj dolazi s 10,5-inčnim zaslonom i velikim kapacitetom baterije.