Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ovi Samsung telefoni će dobiti Android 5.0 (Key Lime Pie)

Ako imate Samsungov pametni telefon baziran na Androidu, ova vijest bi trebala biti od iznimnog interesa za vas. Samsung insider je objavio popis uređaja koji će dobiti nadogradnje operativnih sustava na Android 4.2.2 i 5,0.

Oni koji su kupili jedan od „flagship“ uređaja u posljednjih godinu dana imat će sreće jer bi Samsung trebao prema njima pustiti Android 5.0 (Key Lime Pie) kroz OTA ažuriranje na vaš uređaj ove godine.

Za one sa starijim ili manje moćnim modelima, dobra vijest – nisu vas „potpuno“ ostavljeni izvan serije nadogradnji pa ćete vjerojatno na svojim uređajima vidjeti Android 4.2.2 (Jelly Bean), izuzetno dobro prihvaćenu verziju Googleovog OS. Jedan od tih uređaja je i Galaxy S II.

Prema SamMobile koji su objavili sve detalje, sljedeći uređaji će dobiti nadogradnju na Key Lime Pie: Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note 8,0 , Galaxy Note II, Galaxy Note 10.1. Key Lime Pie će po svemu sudeći napraviti veliku senzaciju na na Google I / O konferenciji developera u svibnju.

Uzmite u obzir da je ovo neslužbena vijest, ali barem se možete nadati da bi vaši mobiteli mogli ponovno udahnuti novi život. Samsung je bio jedan od boljih Android proizvođača kada je riječ o ažuriranju starijih uređaja, a solidna je bila i komunikacija koja se obično odvijala putem Twittera o njihovim najnovijim planovima.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.