Odlično rješenje - Alcatel 1S

Želite pojednostaviti život, ali ne želite odustati od najnovijih tehnoloških trendova? Onda je ovo pravi uređaj za Vas! Alcatel 1S, koji je TCL Communiation predstavio na Mobile World Congressu 2019 u Barceloni, donosi pristupačnost i funkcionalnost na naše tržište.

Jednostavno korisničko iskustvo

Alcatel 1S nam donosi vrhunske značajke I software sa svim prednostima koje možete očekivati, procesor od 8 jezgri i 3GB RAM-a u kombinaciji s 32GB memorije koji pokreće Andrioid Pie verzija operativnog sustava.

Dobrodošao Multitasking!

Ovaj uređaj je savršen za osobe u pokretu koje žele uvijek biti povezane i obavljati više zadataka tijekom dana preko svog pametnog telefona.

Kreativne fotografije na dohvat ruke

Inspirirajte se i zaustavite trenutak svijeta oko sebe preko dvostrukih stražnjih kamera do 16MP + 2MP i Bokeh efekt u stvarnom vremenu. Uz veliki otvor blende i LED bljeskalice prednje kamere, moći ćete snimati svestrane slike od pejzaža do selfija, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Uključujući elegantnu konturu Alcatel 1S udobno sjedi u ruci, a također ima I ugrađen stražnji senzor otiska prsta te software za prepoznavanje lica (Face Key) koji omogućuju savršenu kombinaciju sigurnosti i praktičnosti.

Izuzetan zaslon sa vrhunskim specifikacijama

Alcatel 1S je uređaj koji je otmjen, ali istodobno dostupan korisnicima svih dobnih skupina. Uz 5.5 inčni 18:9 HD+ Full View zaslon osigurano Vam je izvrsno iskustvo pregleda te elegantan dizajn. Njegovo 2.5 D prednje staklo i zadnje kućiste izbrušenog metalik izleda ne ostavlja Vam prostora za dodatne želje.

Odaberite svoj Alcatel 1S sada već od 899 kuna.

 

Tehnički specifikaciju Alcatel 1S pronađite ovdje.URL članka Odlično rješenje - Alcatel 1S