Novi Canonov fotić – malen i lagan DLSR

Canon Europe predstavlja Canon EOS 250D – najlakši DLSR fotoaparat na svijetu s pomičnim zaslonom. EOS 250D namijenjen je obiteljima koje žele napraviti korak naprijed s fotografiranja pametnim telefonima ili nadograditi svoj postojeći fotoaparat. To je DSLR s pregršt najnovijih tehnologija koji se zabavno i lako koristi, a korisnicima će predstavljati kvalitetan uvod u fotografiranje izmjenjivim objektivima na malenom i laganom tijelu.

EOS 250D nasljednik je Canonova višestruko nagrađivanog fotoaparata EOS 200D i ima vođeno korisničko sučelje za lako rukovanje, velik 24,1-megapikselni Dual Pixel CMOS APS-C senzor, mogućnost snimanja 4K filmova, superbrzo i responzivno automatsko fokusiranje i izvrsne mogućnosti povezivanja s pametnim uređajima. Uz to, taj fotoaparat ima DIGIC 8 – Canonov najnoviji slikovni procesor koji pogoni njegove brojne funkcije, uključujući snimanje 4K filmova, 4K protok vremena i hvatanje 4K sličica iz 4K filmova.

Jednostavno rukovanje i lagano i kompaktno tijelo modela EOS 250D omogućuje da cijela obitelj bilo kad i bilo gdje uživa u snimanju životnih iskustava. Vođeno korisničko sučelje čini to laganim od trenutka uključivanja fotoaparata pomoću zaslonskih savjeta kako bi svatko mogao maksimalno iskoristiti sve prednosti uređaja. Korisnici mogu i lako snimati iskustva na maštovite načine zahvaljujući Canonovoj značajci Creative Assist – paketu efekata, filtara i alata za prilagodbu boja koji se primjenjuju na fotografije prilikom okidanja slike ili nakon toga.

Canonov slikovni procesor DIGIC 8 podržava cijeli niz poboljšanja u preciznosti automatskog fokusiranja Live View i Eye, automatskom alatu za optimizaciju svjetline, alatu za digitalnu optimizaciju objektiva i prioritete tona isticanja za oštre slike visoke razlučivosti spremne za dijeljenje izravno s fotoaparata. Senzor veličine 24,1 megapiksela ima dobre performanse u uvjetima slabog osvjetljenja i omogućuje malu dubinu polja, dodajući dragim obiteljskim portretima prekrasan pozadinski bokeh. Revolucionarne tehnologije ovog fotoaparata u kombinaciji s lakoćom upotrebe čine EOS 250D savršenim DSLR-om za sve koji žele snimati važne obiteljske trenutke kako bi u njima mogle uživati i buduće generacije.

EOS 250D fotoaparat je za sve prilike. Njegov intuitivni višekutni (Vari-Angle) dodirni zaslon omogućuje ugodno snimanje iz raznih kutova, pa obiteljski selfiji postaju užitak, a snimanje vlogova posve jednostavno. I Canonova tehnologija Dual Pixel CMOS automatskog fokusiranja držat će obitelj i prijatelje u oštrom fokusu prilikom snimanja fotografija i videozapisa putem dodirnog zaslona. EOS 250D nudi vrhunsko iskustvo snimanja i ima optičko tražilo s responzivnim automatskim fokusiranjem u 9 točaka, pa se trenutci mogu jasno kadrirati kao da ih se gleda golim okom.

Kad ste spremni za dijeljenje fotografija i videozapisa, EOS 250D se putem Bluetootha®  i Wi-Fija glatko integrira s pametnim uređajima  pomoću besplatne aplikacije Canon Camera Connect za iOS i Android. Odavde se slike i videozapisi mogu preuzeti na pametni uređaj, pregledati i objaviti na društvenim mrežama ili podijeliti s prijateljima i članovima obitelji.

Aplikacija Canon Camera Connect također olakšava daljinsko snimanje s pametnog uređaja, što je savršeno za snimanje obiteljskih grupnih snimki ili hands-free selfija. Slike se zatim mogu slati uparenom pametnom uređaju odmah nakon snimanja putem funkcije automatskog prijenosa slika, pa možete biti mirni znajući da su uspomene koje ste snimili sigurno pohranjene.

EOS 250D dostupan je u tri elegantne verzije završne obrade – crnoj, bijeloj i srebrnoj, te je dio Canonova ekosustava EOS koji se sastoji od više od 80 objektiva, bljeskalica i dodatne opreme svjetske klase. Time se korisnicima nudi optimalan izbor kad se odluče na proširenje mogućnosti fotoaparata.

Vođene i kreativne značajke fotoaparata EOS 250D u kombinaciji s Canonovim revolucionarnim tehnologijama omogućit će obiteljima vrhunsko slikovno pripovijedanje i pružiti im alate i znanje za stvaranje prekrasnih uspomena jednim klikom.URL članka Novi Canonov fotić – malen i lagan DLSR