Na tržištu snažan BLU Dash 4.5 smartphone za svega 139 dolara

Zbog sve većeg broja jeftinih pametnih telefona na tržištu, tvrtka BLU Products je razvila svoj jeftini pametni telefon BLU Dash 4.5, te je započela s njegovom isporukom.

BLU Products je jedna od najbrže rastućih tvrtki koje se bave proizvodnjom smartphone uređaja. BLU Dash 4.5 smartphone uređaj je spoj premium kvalitete izrade i performansi koje imaju high-end telefoni.

Uređaj dolazi s MediaTek MT6589M 1.2 GHz četverojezgrenim procesorom u koji je   integriran energetski učinkovit ARM Cortex[TM]-A7 čip, te s PowerVR[TM] grafičkim procesorom serije SGX544 i HSPA+ 21Mbps modemskom podrškom za 4G mreže.

Razlog ugradnje MediaTek MT6589M čipseta je energetska učinkovitost i napredna 28-nanometarska tehnologija proizvodnje, što je rezultiralo nevjerojatnim vijekom trajanja baterije od nekoliko dana bez potrebe za punjenje. A to je ono što danas korisnici high-end pametnih telefona nemaju.

Uređaj dolazi s velikim 4.5-inčnim FWVGA LCD zaslonom s gustoćom od 218 piksela po inču, što omogućuje kristalno jasan prikaz fotografija i video sadržaja. Uređaj uključuje i 5.0 megapikselnu auto-fokus kameru s LED bljeskalicom, HDR opciju,snimanje videa u HD 720p formatu te prednju sekundarnu kameru.

BLU Dash 4.5 radi na Android Jellybean 4.2 operativnom sustavu koji nije modificiran i korisnicima pruža iznimno gladak i brz rad. Uređaj također dolazi s inovativnom i naprednom Dual-SIM, Dual-Active funkcijom koja omogućava primanje poziva na obije SIM kartice istovremeno.

Otključan BLU Dash 4.5 pametni telefon dostupan je u prodaji po cijeni od 139 dolara.URL članka Na tržištu snažan BLU Dash 4.5 smartphone za svega 139 dolara