MWC 2017: HP predstavio nove dodatke za svoj Pro x2 hibridni PC

Hewlett Packard nije propustio Mobile World Congress u Barceloni, a predstavio se s novim dodacima za svoju Pro X2 linijom hibridnih PC računala. Riječ je o Pro X2 512 G2, a dodaci se tiču bolje futrole, koja štiti i u ekstremnim vremenskim uvjetima, potom USB-C dock na koji se može spojiti više uređaja i USB-C hub, koji je idealan za putovanja.

Ništa posebno, ali treba znati da je HP iskoristio ovu priliku da bi reklamirao još malo Pro X2 512 G2. Naime, riječ je o računalu s touchscreen zaslonom od 12,5 inča, rezolucije 1920x1080, koje ima Intel HD Graphics 4200 procesor i dolazi sa SSD diskom od 64, 128 ili 256GB. Naravno, najveća prednost mu je to što se zaslon može odvojiti od tipkovnice pa može biti računalo i tablet. Operativni sustav je Windows.

Stoga, onima koji već imaju taj uređaj svakako će dobro doći noviteti, od kojih itekako imaju koristi profesionalci, kao i oni koji često putuju pa im konstantno nedostaje prostora i vremena, što se može nadomjestiti s ovime što je HP ponudio. Ali, ipak se očekuje da HP na MWC u prvi plan dođe i s nečim konkretnijim od samih dodataka za već postojeća računala.

Nažalost, pametni telefon sigurno neće predstaviti, stali su s Elite x3 modelom, koji je ostavljao bez daha jer pojavio se u veljači prošle godine i imao je 5,96 inča, 16MP kameru, 4GB RAM i bateriju od 4150mAH, koja se može puniti i bežično. Ali, "smrtna presuda" bio je Windows operativni sustav...URL članka MWC 2017: HP predstavio nove dodatke za svoj Pro x2 hibridni PC