LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

Još malo i zakoračili smo u 2015. godinu. Iako vam se čini kako je ostalo još dugo do 2015. godine, u LG-u sigurno ne misle tako. Oni se naveliko pripremaju za CES i već sada rade na tome da nas oduševe svojim LG G Flex 2 u Las Vegasu iduće godine.

Zakrivljeni pametni telefon imat će OLED zaslon visoke razlučivosti, a vraća se i plastični premaz koji je debitirao na izvornom modelu. Inače, u rujnu smo čuli izvješća kako će LG Flex 2 biti predstavljen krajem 2014. godine s boljim zaslonom od full HD.

Spominjalo se i "kompaktno tijelo" pa nam ostaje da vidimo na CES-u što će sve od najavljenog biti istina. Inače, LG G Flex dobio je solidnu ocjenu od korisnika koji su najviše spominjali lijepi dizajn i OLED zaslon.

Tko zna što nam sve nosi LG G Flex 2, no nadamo se kako će cijena biti prihvatljiva ili možda čak i niža nego kod izvornog modela. Eh, to bi bilo lijepo. Inače, LG je napravio dosta uspjeha u segmentu pametnih telefona te se nametnuo kao ozbiljan proizvođač mobilnih uređaja.

U LG-u se sigurno nadaju kako će nastaviti nizati uspješne rezultate, a LG G Flex 2 bi trebao nastaviti trend pozitivnih reakcija na LG pametne telefone. CES je prva „prepreka“ koju treba uspješno preskočiti.URL članka LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015