LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

Foto: LG

Još malo i zakoračili smo u 2015. godinu. Iako vam se čini kako je ostalo još dugo do 2015. godine, u LG-u sigurno ne misle tako. Oni se naveliko pripremaju za CES i već sada rade na tome da nas oduševe svojim LG G Flex 2 u Las Vegasu iduće godine.

Zakrivljeni pametni telefon imat će OLED zaslon visoke razlučivosti, a vraća se i plastični premaz koji je debitirao na izvornom modelu. Inače, u rujnu smo čuli izvješća kako će LG Flex 2 biti predstavljen krajem 2014. godine s boljim zaslonom od full HD.

Spominjalo se i "kompaktno tijelo" pa nam ostaje da vidimo na CES-u što će sve od najavljenog biti istina. Inače, LG G Flex dobio je solidnu ocjenu od korisnika koji su najviše spominjali lijepi dizajn i OLED zaslon.

Tko zna što nam sve nosi LG G Flex 2, no nadamo se kako će cijena biti prihvatljiva ili možda čak i niža nego kod izvornog modela. Eh, to bi bilo lijepo. Inače, LG je napravio dosta uspjeha u segmentu pametnih telefona te se nametnuo kao ozbiljan proizvođač mobilnih uređaja.

U LG-u se sigurno nadaju kako će nastaviti nizati uspješne rezultate, a LG G Flex 2 bi trebao nastaviti trend pozitivnih reakcija na LG pametne telefone. CES je prva „prepreka“ koju treba uspješno preskočiti.

Još iz kategorije

USB4 je dvostruko brži, još manji i stiže 2020.

USB4 je dvostruko brži, još manji i stiže 2020.

20.09.2019. komentiraj

Vrijeme je za novu generaciju USB priključaka, potvrdila je to USB Promoter Group, koja se sastoji od tehnoloških velikana kao Apple, HP, Intel Microsoft i Texas Instruments. Riječ je o USB4, koji je baziran na Thunderboltu i bit će dvostruko manji od prethodnika te će se na tržištu pojaviti dogodine.

Od iduće godine dolaze diskovi kapaciteta preko 20TB

Od iduće godine dolaze diskovi kapaciteta preko 20TB

20.09.2019. komentiraj

Western Digital ne posustaje u namjeri da konstantno pomiče granice i donosi na tržište disk s najvećim kapacitetom koji se u tom trenutku može naći, a to će se nastaviti i dogodine jer najavljen je disk od 20TB, koji će se sastojati od devet manjih diskova od po 2.22TB. I, kako je bilo najavljeno, neće biti baziran na heliju.

6 alternativnih mobilnih operativnih sustava za Android

6 alternativnih mobilnih operativnih sustava za Android

20.09.2019. komentiraj

Googleovo otkazivanje Android licence Huaweiju izazvalo je podosta rasprava usmjerenih u ono što bi kineski tehnološki gigant trebao učiniti sljedeće, no malo tko zna sa sigurnošću odgovor na to. Stoga, možemo se baviti teoretiziranjem, kao primjerice mogućnostima prelaska na neki drugi mobilni operativni sustav. I u nastavku teksta donosimo šest trenutno najboljih na svijetu, a da su ujedno i open source.