LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

Foto: LG

Još malo i zakoračili smo u 2015. godinu. Iako vam se čini kako je ostalo još dugo do 2015. godine, u LG-u sigurno ne misle tako. Oni se naveliko pripremaju za CES i već sada rade na tome da nas oduševe svojim LG G Flex 2 u Las Vegasu iduće godine.

Zakrivljeni pametni telefon imat će OLED zaslon visoke razlučivosti, a vraća se i plastični premaz koji je debitirao na izvornom modelu. Inače, u rujnu smo čuli izvješća kako će LG Flex 2 biti predstavljen krajem 2014. godine s boljim zaslonom od full HD.

Spominjalo se i "kompaktno tijelo" pa nam ostaje da vidimo na CES-u što će sve od najavljenog biti istina. Inače, LG G Flex dobio je solidnu ocjenu od korisnika koji su najviše spominjali lijepi dizajn i OLED zaslon.

Tko zna što nam sve nosi LG G Flex 2, no nadamo se kako će cijena biti prihvatljiva ili možda čak i niža nego kod izvornog modela. Eh, to bi bilo lijepo. Inače, LG je napravio dosta uspjeha u segmentu pametnih telefona te se nametnuo kao ozbiljan proizvođač mobilnih uređaja.

U LG-u se sigurno nadaju kako će nastaviti nizati uspješne rezultate, a LG G Flex 2 bi trebao nastaviti trend pozitivnih reakcija na LG pametne telefone. CES je prva „prepreka“ koju treba uspješno preskočiti.

Još iz kategorije

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

17.02.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics je na Samsung Forumu, koji se održao u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti, predstavio svoje najnovije televizore i audio uređaje za područje Europe u 2020. godini. Među njima su Q950TS QLED 8K televizor te proširena ponuda QLED 8K i 4K uređaja te MicroLED, Lifestyle televizora.

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

16.02.2020. komentiraj

Pametni telefoni na tržištu se izdvajaju po moćnim kamerama i proizvođači su to shvatili, zbog čega je poprilično nejasno da u 2020. još uvijek postoje prijenosna računala s kamerama od svega 1MP! Da, dobro ste pročitali. I proizvođači to ne misle promijeniti tako brzo.

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

15.02.2020. komentiraj

Koronavirus nije opasan samo po život ljudi koje može zaraziti već narušava svakodnevicu u svakom smislu, pa tako i onom koje se veže uz tržišta svih vrsta. Ali, dok slušamo o gubicima raznih kompanija zbog nemogućnosti poslovanja, pozitivna je vijest da Nintendo Switch nema tih problema.