LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

LG G Flex 2 bi trebao biti predstavljen na CES-u 2015

Foto: LG

Još malo i zakoračili smo u 2015. godinu. Iako vam se čini kako je ostalo još dugo do 2015. godine, u LG-u sigurno ne misle tako. Oni se naveliko pripremaju za CES i već sada rade na tome da nas oduševe svojim LG G Flex 2 u Las Vegasu iduće godine.

Zakrivljeni pametni telefon imat će OLED zaslon visoke razlučivosti, a vraća se i plastični premaz koji je debitirao na izvornom modelu. Inače, u rujnu smo čuli izvješća kako će LG Flex 2 biti predstavljen krajem 2014. godine s boljim zaslonom od full HD.

Spominjalo se i "kompaktno tijelo" pa nam ostaje da vidimo na CES-u što će sve od najavljenog biti istina. Inače, LG G Flex dobio je solidnu ocjenu od korisnika koji su najviše spominjali lijepi dizajn i OLED zaslon.

Tko zna što nam sve nosi LG G Flex 2, no nadamo se kako će cijena biti prihvatljiva ili možda čak i niža nego kod izvornog modela. Eh, to bi bilo lijepo. Inače, LG je napravio dosta uspjeha u segmentu pametnih telefona te se nametnuo kao ozbiljan proizvođač mobilnih uređaja.

U LG-u se sigurno nadaju kako će nastaviti nizati uspješne rezultate, a LG G Flex 2 bi trebao nastaviti trend pozitivnih reakcija na LG pametne telefone. CES je prva „prepreka“ koju treba uspješno preskočiti.

Još iz kategorije

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

09.04.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima osigurala neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće, ističu iz ovog korejskog proizvođača. 'Usluga Daljinski servis pruža brz popravak televizora i pametnih telefona, dok će usluga Od vrata do vrata omogućiti sigurno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će provoditi i dodatnu dezinfekciju uređaja, kako bi higijena bila na najvišem nivou', pojašnjavaju iz kompanije.

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

08.04.2020. komentiraj

Lenovo Legion računala omogućit će gaming entuzijastima još bolje i potpunije iskustvo. Nadolazeću liniju osobnih računala pokreću najnovija grafička kartica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU sa značajkom Max-Q Design i do novi Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije.

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

08.04.2020. komentiraj

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.