Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete

Kodak je 2012. godine gotovo bankrotirao, no čini se kako su ta loša vremena iza njih. Nije im bilo lako, već su ih mnogi analitičari otpisali i čekalo se samo i službeno proglašenje bankrota. Korak po korak, i Kodak se nekako izvukao, a sada traži (ponovno) svoje mjesto pod suncem.

Ta će mu se prilika možda već ukazati na CES-u u siječnju ove godine. Na CES-u Kodak želi pokazati kako se vraća u velikom stilu na tržište, a najavio je i partnerstvo s Bullitt Group. Kodak tako najavljuje svoje nove uređaje na CES-u – pametne telefone i tablete.

Pametni telefoni su dizajnirani za one kupce koji žele doživjeti high-end iskustvo, a napominje se kako će imati lak pristup u vidu komunikacije i dijeljenje sadržaja. Spominje se i tablet koji bi trebao imati vrhunsku kameru (ipak je to Kodak), a službeno bi bio u prodaji  u drugoj polovici 2015.

Držimo fige za Kodak jer možda mu daljnja budućnost upravo ovisi o tome koliko će biti uspješno njegovo predstavljanje na CES-u. Konkurencija će biti velika, no Kodak se neće samo tako predati, budite u to sigurni.URL članka Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete