Huawei Ascend Y300 u prepaid ponudi HT-a

Huawei Ascend Y300 dolazi u ponudu Hrvatskog Telekoma od ponedjeljka 3. lipnja po cijeni od 898 kuna za korisnike bonova, a u paketu je i memorijska kartica od 4GB. Uređaj pokreće najnoviji Android operativni sustav Jelly Bean (Android 4.1.) s Huaweijevim sučeljem Emotion, a dolazi sa baterijom kapaciteta 1950 mAh i LCD ekranom osjetljivim na dodir dijagonale 4 inča.

Novi pametni telefon na tržištu dolazi s microSD memorijskom karticom s podrškom za do 32 GB dodatne memorije. Uređaj ima i kvalitetnu kameru s 5 megapiksela, autofokusom i LED bljeskalicom te prednju kameru za video pozive. Težak je 130 grama i tanak 11,2 milimetra, a u ponudi će biti u crnoj boji.

„Radujem se ponovnoj suradnji s HT-om jer korisnicima uvijek predstavljamo hit proizvode s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu. Huawei Ascend Y300 donosi im napredne funkcionalnosti, tehničku podršku i odličan ekran za ugodno surfanje i igranje igrica uz odličnu autonomiju baterije. Siguran sam da je ovo još jedan u nizu uređaja na tržištu koji će oduševiti naše korisnike“, istaknuo je Dan Klepač, direktor Huawei Device u Hrvatskoj.

Huawei Ascend Y300 dolazi sa softverom s 3D grafikom za uživanje u zabavi i igrama u pokretu. Uređaj ima WVGA-LCD ekran dijagonale 4 inča s IPS-om, razlučivosti 480 x 800 točaka i s „multitouch“ mogućnošću upravljanja, te ga pokreće dual-core 1GHz procesor Qualcomm ARM Cortex-A5 s 512MB RAM-a.URL članka Huawei Ascend Y300 u prepaid ponudi HT-a