Epson predstavio prve monokromatske Ink Tank pisače

Epson predstavio prve monokromatske Ink Tank pisače

Epson je predstavio prvu paletu monokromatskih (jednobojnih) Ink Tank pisača. Modeli WorkForce M200, M105 i M100 posebno su konstruirani za male i kućne urede te omogućavaju ispis po niskoj cijeni uz dosljednu Epsonovu kvalitetu. Ovakav nov način ispisa omogućuju spremnici za tintu visokog kapaciteta, originalne Epsonove tinte i Micro Piezo tehnologija.

WorkForce M200 je all-in-one uređaj koji podržava Ethernet povezivost te je opremljen automatskim ulagačem dokumenata (ADF). WorkForce M105 je jednofunkcijski pisač s mogućnošću bežičnog povezivanja, dok je WorkForce M100 jednofunkcijski pisač s Ethernet povezivošću. Svi modeli isporučuju dokumente poslovne kvalitete uz brzinu ispisa do 15 ppm (stranica u minuti) , čime doprinose poboljšanju uredske produktivnosti.

Epsonova Micro Piezo tehnologija omogućava trajnost, kvalitetu i pouzdanost, a svi modeli dolaze uz jamstvo u trajanju od 12 mjeseci ili do ispisanih 50.000 stranica.

Originalna Epson tinta dostupna je u bočicama velikog kapaciteta od 140 ml koje omogućavaju ispis približno 6.000 stranica  uz cijenu od svega 0,021 kn (dvije lipe) po jednoj stranici .

Modeli M200 i M105 podržavaju aplikaciju Epson iPrint  koja omogućuje bežični ispis s pametnih telefona i tablet računala što je korisno za brza izvješća ili korisnike koji nemaju pristup računalu.

Modeli M200, M105 i M100 dostupni su na hrvatskom tržištu od ožujka 2013. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.349 kn te 1.899 kn (za modele M105 i M100). Bočica s tintom zapremine 140 ml stoji 129 kn u maloprodaji (preporučeno). S jednom bočicom tinte zapremine 140 ml može se ispisati do 6.000 stranica.

Značajke

M200

M105

M100

Ispis, kopiranje i skeniranje

Samo ispis

Samo ispis

ADF kapaciteta 30 str.

-

-

Ugrađeni Ink Tank sustav visokog kapaciteta

Micro Piezo tehnologija

Originalna Epson tinta

Ispis do 6.000 crno bijelih stranica2 po ultra niskoj cijeni

U pakiranje uključena jedna početna i jedna standardna bočica s crnom tintom zapremine 140 ml

Brzina ispisa od 6ppm 1

Wi-Fi ili Ethernet povezivost

Ethernet

Wi-Fi

Ethernet

Jednostavno postavljanje

Brz i jednostavan ispis s pametnih telefona i tablet uređaja uz Epson iPrint4

-

Epson jamstvo - 12 mjeseci ili 50.000 stranica

Kompaktan dizajn

Razlučivost skeniranja od 1.200 dpi

-

-

U skladu s ENERGY STAR

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.