CES 2021: MSI predstavio nove gaming laptope s top performansama i WiFi 6E

Problemi koje s proizvodnjom grafičkih karticaima NVIDIA nisu tajna, a posebno se to odnosi na GeForce RTX 30 seriju, koju bi gameri itekako voljeli imati no teško ili nemoguće mogu do nje direktnom kupnjom. Srećom, moguće ju je kupiti kao dio unaprijed sastavljenog računala i za to se pobrinuo MSI.

Njegovi gaming laptopi GS66 STEALTH, GE66 Raider i GE76 Raider dolaze s RTX 3070 i 3080 grafičkim karticama, zajedno s nekim drugim mogućnostima. To omogućava korisnicima da prestanu tražiti i mučiti se kako do željenih grafičkih kartica jer dovoljno je naručiti računala online i dolaze "u punoj spremi". I nakon toga igranje omiljenih gaming naslova može početi.

GS66 STEALTH

Dolazi s desetom generacijom Intel Core i7 osmojezgrenog procesora, s 32GB radne memorije i spomenutim grafičkim karticama. Na izbor korisniku je koje želi u uređaju zaslona veličine 15,6 inča (FHD 1920x1080). Također, može birati i želi li model s 1TB ili 2TB NVMe SSD. Ujedno, ovaj laptop nudi VR mogućnosti, ima Thunderbolt 3 port i Windows 10 Home ili Pro operativni sustav.

GE66 Raider

I ovaj laptop ima identičan zaslon, procesor, grafičke kartice, VR mogućnosti, operativne sustave, ali nije crne već plave boje. Također, dolazi samo s kapacitetom od 1TB NVMe SSD. Ali, postoji i verzija ovog laptopa s UHD 4K podrškom, odnosno, s rezolucijom 3840x2160 i refresh rate od 60Hz.

GE76 Raider

Laptop je identičan kao GE66 Raider, ali ima zaslon od 17,3 inča, bez 4K verzije. Dakle, namijenjen je onima koji ipak žele malo preglednije gaming iskustvo.

Ujedno, svi modeli podržavaju tek na ovogodišnjem CES sajmu predstavljenu Wi-Fi 6E tehnologiju, što znači da su istinski gaming uređaji za 2021. i vrlo je vjerojatno da će MSI imati podosta narudžbi kad službeno objavit datum izlaska na tržište i cijene svih modela koje ima u više nego zanimljivoj ponudi.URL članka CES 2021: MSI predstavio nove gaming laptope s top performansama i WiFi 6E