Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.

„Uz mogućnost 8K internog snimanja  pomoću cijele širine senzora do razlučivosti 30p, najnoviji Canonov uređaj EOS R redefinirat će ponudu fotoaparata bez zrcala svojim značajkama vodećim na tržištu. Uz to, u svim 8K načinima rada podržavat će Canonovu poznatu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF“, tvrde u Canonu.

Dodatno napominju da će EOS R5 podržavati napredno automatsko fokusiranje životinja te prepoznavati pse, mačke i ptice i ističu da se neće oslanjati samo na oči životinje, nego i na lice i tijelo u situacijama kada oči nisu vidljive.

„Vidjeli smo glasine da su specifikacije modela EOS R5 ‘nemoguće’. Današnjom objavom još jednom potvrđujemo da ćemo ostvariti ‘nemoguće’ kako bismo zadovoljili potrebe korisnika za fotoaparatom koji nudi iznimnu kvalitetu slike i snimanje videozapisa. Kao vodeća tvrtka u branši, izazivamo tržište ovim predstavljanjem i pokazujemo što je sve moguće uz našu tehnologiju. EOS R5 i sustav objektiva RF dokazuju našu predanost redefiniranju proizvoda bez zrcala i Canonovu nenadmašnu snagu u stvaranju proizvoda s istinskom svrhom“, ističe Richard Shepherd, viši menadžer marketinga profesionalnih proizvoda u Canonu.URL članka Canon tvrdi da ništa nije nemoguće