Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem

Tvrtka Canon Europe predstavila je dva fotoaparata u koje je ugrađen pisač, Zoemini S i Zoemini C. Nova linija počiva na uspjehu izvornog pisača Canon Zoemini predstavljenog 2018. Novi uređaji prvi su fotoaparati iz te tvrtke koji ispisuju samoljepljive fotografije u pokretu.

Zoemini S je 8-megapikselni fotoaparat s prednjim zrcalom, prstenastim svjetlom i daljinskim upravljačem za okidanje. Zoemini S dolazi s tri varijante završne obrade i odlikuje ga laka prenosivost. Korisnici uređaja Zoemini S i C mogu snimati i ispisivati mini fotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink dimenzija 5 x 7,6 cm.

Zoemini S podržava Canon Mini Print App koja omogućuje izravan ispis fotografija s pametnog uređaja pomoću Bluetootha te njihovo uređivanje pomoću niza filtara i okvira. Korisnici mogu lako snimati i grupne selfije jednostavnom upotrebom funkcije daljinskog okidanja i automatskog tajmera aplikacije. Osim Instagrama i Facebooka, Canon Mini Print App omogućuje korisnicima povezivanje sa servisima Google Photos i Dropbox.

Zoemini C je 5-megapikselni fotoaparat s reflektivnim zrcalom za snimanje selfija i utorom za Micro SD karticu. Oba uređaja dolaze s 10 listova samoljepljivog papira za ispis, a dodatni papir može se kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 listova. Oba modela bit će dostupna u maloprodaji od 25. travnja.URL članka Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem