Ambient Mode pretvara televizore u umjetnička djela

Tvrtka Samsung najavila je da će njihova nova linija QLED televizora ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode. Ona je dizajnirana za prikazivanje raznog sadržaja, uključujući i umjetnički, čak i kada je televizor ugašen.

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i slušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi umjetnički radovi prikazivali na uređajima u ambijentalnom načinu rada. Taj je način rada dizajniran da poboljša svakodnevni život korisnika i pruži im nova iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu te kada je uključen.

„Ponosni smo što svojim korisnicima možemo ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode koja, osim što daje dodatnu vrijednost televizijskim ekranima kada su isključeni, također donosi i nove pogodnosti za život korisnika. U sljedećih nekoliko godina planiramo proširiti sadržaj za Ambient Mode značajku kroz intenzivnu suradnju s mladim, talentiranim umjetnicima kako bi našim korisnicima pružili jedinstveni način uživanja u QLED televizorima.“, rekao je izvršni dopredsjednik Samsungove poslovne jedinice Visual Display Business Jongsuk Choo.URL članka Ambient Mode pretvara televizore u umjetnička djela