Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel OneTouch odlučio je na CES-u pokazati svoju najnoviju Pixi 3 seriju pametnih telefona i elegantan pametni sat. Serija Pixi 3 pametnih telefona dolazi u verzijama od 3,5, 4, 4,5 i 5-inča. Posljednje tri verzije imaju LTE mogućnosti, a uređaji rade na Androidu, Firefox OS i Windows Phone sustavu.

Alcatel OneTouch Watch je pak metalni Android Wear uređaj. Što se tiče pametnih telefona, postoji 3G i 4G LTE povezivost za Pixi 3 seriju u koje spadaju uređaji od 4, 4,4 i 5-inča. 3G povezivost ima Pixi 3 serija s 3,5-inčnim uređajem.

Alcatel na CES-u reklamira svoj pametni sat kao uređaj koji ima vrlo lijepi dizajn i „smart“ cijenu. Treba napomenuti kako se Alcatel odlučio na otvaranje novog tržišta u segmentu pametnih satova – tržišta pristupačnih pametnih satova.

Još valja naglasiti kako Alcatel OneTouch Watch ima aplikacije koje omogućuju korisnicima praćenje dnevnih aktivnosti. Alcatel je dosta dugo bio sinonim za jeftine uređaje, ponekad i one koji baš nisu bili neke kvalitete.

Takvu ocjenu dali su određeni korisnici i kupci, no bilo je i onih koji su zagovarali da Alcatel isključivo nudi povoljnu cijenu i stabilne uređaje. CES je došao kao naručen za Alcatel da pokaže koja strana ima pravo.URL članka Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova