ZŠEM proglašen najboljom poslovnom školom istočne Europe

ZŠEM proglašen najboljom poslovnom školom istočne Europe
Pixabay

Veliko je priznanje stiglo Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Naime, ZŠEM je odabran za najbolju poslovnu školu u konkurenciji visokoškolskih ustanova i fakulteta 21 zemlje regije na temelju ocjena tisuću dekana poslovnih škola iz cijelog svijeta, pohvalili su se iz ZŠEM-a.

Tako se ocjenjuju i rangiraju poslovne škole u 154 zemlje svijeta podijeljene prema regijama, a to istraživanje provodi globalna rejting agencija Eduniversal sa sjedištem u Parizu. U regiji istočne Europe uz Hrvatsku su ocjenjivane ustanove iz Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Estonije, Mađarske, Latvije, Litve, Makedonije, Moldove, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Ruske Federacije, Kosova, Srbije, Slovačke, Slovenije i Ukrajine. U toj je konkurenciji ZŠEM rangiran na prvo mjesto.

Ovo priznanje je još jedna službena potvrda kvalitete te domaće poslovne škole koja je prva u nas postala i nositeljem AACSB akreditacije koja okuplja pet posto najuspješnijih poslovnih škola u svijetu. Osim za studente iz Hrvatske, ZŠEM je izbor i za studente iz više od 30 različitih zemalja svijeta. Daljnje ulaganje u kvalitetu i izvrsnost temelj je rada te škole koja je i prema bazi Web of Science, po broju znanstvenih članaka i njihovoj kvaliteti, jedna od najuspješnijih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj.