Završio u zatvoru zbog ubojstva starog računala

Završio u zatvoru zbog ubojstva starog računala
Fotolia

Staro računalo je radilo presporo i non stop se rušilo. Lucas Hinch, 37 godina, iz Colorado Springs sve je to mirno promatrao i vjerovao kako će njegovo Dell XPS 410 računalo doći k sebi. Nažalost, Dell XPS 410 nije prestajao zadavati glavobolje Hinchu nego ga je i dalje „provocirao“ svojom nestabilnošću.

U ponedjeljak 20. travnja negdje oko 18:30 začuli su se pucnji. Lucas Hinch je gledao u svoj Dell XPS 410 i zadovoljno se smješkao. Susjedi su izašli na ulice jer su čuli pucnjeve i vrlo brzo su svjedočili uhićenju Lucas Hincha.

Ispalio je osam hitaca (9mm) u svoje računalo iz pištolja kojega je kupio prije par tjedana, izvijestila je lokalna policija. Lucas Hinch ipak neće biti optužen za ubojstvo Dell XPS 410 jer se radi o stroju. Glasnogovornik policije tvrdi kako je Hinch surađivao s policijom te da je presretan što se riješio Dell XPS 410 računala.

"On sada stalno pjeva, tvrdi kako je bilo veličanstveno i da su mu anđeli konačno sišli s neba.", ističe glasnogovornik policije. Što sada očekuje Lucasa Hincha, pitaju se mnogi. Dell za sada nije komentirao ovu situaciju, a jedno je sigurno - R.I.P Dell XPS 410. Da ne bi bilo zabune, ova priča je istinita.