Windows 10 uskoro će dobiti mogućnosti koje će donijeti pravu malu revoluciju za korisnike

Windows 10 uskoro će dobiti mogućnosti koje će donijeti pravu malu revoluciju za korisnike
Microsoft

Microsoftov Windows 10 operativni sustav trenutno se nalazi na oko 200 milijuna uređaja diljem svijeta, ali negativne informacije o aktivnostima Microsofta svakako šalju lošu sliku i usporavaju rast. Stoga su se u kompaniji odlučili više koncentrirati na ono pozitivno te tvrde da uskoro dolaze „mogućnosti koje će donijeti pravu malu revoluciju za korisnike“.

Zanimljivo je sve to čuti jer nedavno su iz Microsofta najavili da nadogradnja Redstone (RS2) za Windows 10 neće ipak doći do kraja ove godine već u proljeće sljedeće. Razočarala je za informacija jer Windows 10 se ionako presporo razvija. Zato su u Microsoftu morali nešto napraviti i tvrde da će uskoro stići "neke uistinu dobre i pametne stvari".

- Napokon se imam prilike igrati s novim #Windows 10 mogućnostima. Poludjet ćete kad vidite ovo - napisao je na svom Twitter profilu Rich Turner, Senior Program Manager za Windows 10.

Oglasio se i na Linkedinu te naveo da se događaju neke stvari koje će promijeniti "pravila igre". Sve to dovoljno je da izazove pažnju, no teško je znati što se to točno događa i priprema. Može se samo nagađati i čak ni zajednica upućena u Microsoftove projekte ne zna o čemu se radi. Baš nikakve konkretne informacija nisu plasirane u javnost.

Zna se tek da neće biti povezano s Coratnom, i to samo zato što je Turner to sam rekao. Naglasio je i da moramo čekati novu Build konferenciju 30. ožujka, kad će biti otkriveni svi detalji. Treba imati strpljenja još 12 dana, što nije lako s obzirom da se ovako pompozno najavila revolucija po pitanju operativnog sustava koji uistinu jest nešto novo, ali praktički je identičan kao i kad je stigao 29. srpnja prošle godine, što nije baš nešto sa čime se može hvaliti.

Sve u svemu, Microsoft je pronašao način kako privući pažnju korisnika i ljudi u industriji, ali ovaj put pozitivnim stvarima...