WinDays18 konferencija donosi više od 150 predavanja

WinDays18 konferencija donosi više od 150 predavanja

Microsoft WinDays konferencija, najveće regionalno poslovno - tehnološko okupljanje počinje u Poreču za 54 dana, a održat će se od 24. do 27. travnja 2018. na otoku Sveti Nikola. WinDays18 Business donijet će 6 programskih smjerova vezanih uz različite industrijske grane, a drugoga dana će se baviti tehnologijama budućnosti koje mijenjaju poslovanje. WinDays18 Technology tijekom 3 dana će imati više od 130 predavanja, a u Poreč stižu domaći i strani IT stručnjaci. Neki strani predavači Hrvatsku će posjetiti po prvi puta.

18. WinDays konferenciju otvorit će WinDays18 Business 24. i 25. travnja 2018. Fokus će biti na različitim industrijskim granama, pa će se prvoga dana razgovarati o poslovnim izazovima u pojedinim industrijskim granama, te na koji način primjena Microsoft tehnologije pomaže u transformaciji poslovanja financijskih institucija, proizvodnje, maloprodaje, zdravstva, obrazovanja i javnog sektora. Drugoga dana program seli u veliku dvoranu u kojoj će keynote predavanja održati nekoliko stranih govornika, među kojima je i Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired. White je stručnjak za trendove i tehnologije budućnosti koje utječu na korisnike i na poslovanje, a često gostuje i govori na događanjima širom svijeta na temu Internet of Things i Umjetne inteligencije (AI).

WinDays18 Technology ove će godine u Poreču okupiti više od 130 predavača, a riječ je o stranim i regionalnim IT stručnjacima među kojima su i Luka Gospodnetić, Damir Zelenić i Adis Jugo. Uz najnovije trendove i tehnologije budućnosti, teme će se baviti integriranim i inteligentnim poslovnim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava te rješenjima baziranima na otvorenom kodu. Konferencija će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja 2018.

Prijave su otvorene online. Early Bird razdoblje je produženo pa se kotizacije mogu nabaviti po povoljnijim cijenama do 4. ožujka 2018.