Više od 60 predavanja na 13. konferenciji Advanced Technology Days

Više od 60 predavanja na 13. konferenciji Advanced Technology Days

Tehnološka konferencija Advanced Technology Days ove će godine doživjeti svoje trinaesto izdanje. Početkom prosinca na tom će se događaju u Zagrebu okupiti 500-injak domaćih i stranih IT stručnjaka.

Konferencija je lani ostvarila rast broja sudionika za 25%, a ove se godine očekuje novi napredak po pitanju broja sudionika. Veliku popularnost u svijetu tehnologije duguje kvaliteti sadržaja i predavača, a svake se godine ljestvica podiže još više. Trinaesti po redu Advanced Technology Daysi bave se i dalje primarno Microsoftovim tehnologijama, no u skladu s modernim trendovima i otvorenošću zadnjih godina širi se i spektar tema.

Naglasak je na tehnološki naprednim temama, bez marketinga i prodaje, s naglaskom na nove trendove i tek objavljene tehnologije i proizvode. Centralno mjesto zasluženo zauzima cloud u svim oblicima, ali neće biti zanemarene niti aktualnosti iz open source svijeta. Jedna od atraktivnijih tema bit će i GDPR te će posjetitelji moći saznati kako uskladiti poslovanje, regulativu i servise kao i koje praktične posljedice i prilike Uredba donosi informatičarima. Sudionike očekuje velik broj tehnoloških predavanja i okruglih stolova koji će se tijekom dva dana odvijati kroz paralelne smjerove u pet dvorana.

Advanced Technology Days će se održati 5. i 6. prosinca u Zagrebu, a organizator je objavio da sudionike ove godine očekuje više od 60 predavanja. Za sudionike su otvorene online prijave, a cijena kotizacije za oba dana konferencije iznosi 850 kuna + PDV. Studenti i članovi Microsoft zajednice mogu iskoristiti povoljniju cijenu kotizacije s popustom od 30 posto.