Vipnet u suradnji s građanima bira lokalne heroje malog biznisa

Vipnet u suradnji s građanima bira lokalne heroje malog biznisa
Vipnet

Vipnet je u ožujku pokrenuo „lokalne heroje“, natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj, kako bi istaknuo pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju. Od prijavljenih na natječaj, stručni žiri odabrao je 62 malih poduzetnika koji sada konkuriraju za odabir u top deset najboljih koji će osvojiti sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji i dobiti priliku ispričati svoju poslovnu priču.

Poduzetnici su odabrani na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu zajednicu, a sada svi oni imaju priliku biti među top 10, o čemu će zadnju odluku donijeti građani.

Odabrani finalisti dolaze iz različitih branši; ugostiteljstva i turizma, industrije, proizvodnje, građevinarstva, poljoprivrede, prehrambene industrije, djelatnosti popravaka i servisa, održavanja, prometa, transporta i skladištenja i uslužne djelatnosti.

Među finalistima zastupljene su Zagrebačka, Osječko-baranjska, Varaždinska, Zadarska, Splitsko - dalmatinska, Primorsko - goranska, Istarska, Brodsko - posavska, Dubrovačko - neretvanska, Krapinsko - zagorska, Sisačko - moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Zagreb.

Svi građani Hrvatske mogu glasovati za najboljeg poduzetnika i na taj način zajedno s Vipnetom pomoći im da ispričaju svoju priču i dati im dodatan poticaj u uspješnom radu. Glasujte za svog favorita do 23. svibnja 2016. na web stranici http://www.viplokalniheroji.hr/

Osim sudjelovanja u kampanji, pobjednici će osvojiti i poslovno savjetovanje ili edukaciju te Microsoft mobitel.

Svaki sudionik u glasovanju dobiva promo kod kojim ostvaruje kuponski popust do 400 kn za kupnju mobitela uz Bez Granica+(Biz) tarife i potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Popust se ostvaruje predočenjem promotivnog koda na Vip prodajnim mjestima do 30.6.2016. te se isti ne može kombinirati uz ostale kuponske popuste.