Vežite se, polijećemo! Dobrodošli u prvu emisiju ICT Business Radio - Link

Vežite se, polijećemo! Dobrodošli u prvu emisiju ICT Business Radio - Link
Antonio Jularić

Kao što smo najavili ranije ovog tjedna, od danas smo započeli s novim segmentom projekta ICT Business. Nakon pokretanja portala, TV emisije i uvrštavanja gamerskog portala GamePerspectives, od danas smo krenuli i s radijskom produkcijom. Tako već sada možete poslušati našu dnevnu radijsku emisiju Radio - Link.

Ona je dosad emitirana na osječkom Gradskom radiju kao polusatna emisija, a u 14 i pol godina postojanja ugostila je brojne poznate i manje poznate ljude iz ICT svijeta. Radio - Link sada će promijeniti format i svakog vam radnog dana donositi svježe informacije. Na našem portalu te Facebook stranicama ICT Businessa i Radio - Linka od danas ćete pronaći poveznice na emisiju. Vijesti ćemo vam donositi od ponedjeljka do petka u 12 sati i bit će kratki pregled materijala objavljenog na portalu u protekla 24 sata, odnosno tijekom vikenda u izdanjima koja će biti objavljena ponedjeljkom.

Na ovaj ćemo način nadopuniti našu redovitu ponudu sadržaja redovitim posjetiteljima; čitateljima i gledateljima, a odsad i - slušateljima. Prvo izdanje naše emisije možete poslušati odmah ili na ovom linku.