Uskoro drugo izdanje DIABLOG konferencije

Uskoro drugo izdanje DIABLOG konferencije
Pixabay

U Zagrebu će sredinom studenog biti održano drugo izdanje konferencije o blogerima i blogerskoj zajednici DIABLOG. Glavna tema ovogodišnjeg događaja bit će mjerenje učinaka blogerskih kampanji za poslovanje brendova.

Prva DIABLOG konferencija održana je u studenom prošle godine. Odmah se uspješno etablirala kao ključna platforma za izmjenu razmišljanja i stavova između blogera, influencera, agencija, medija i oglašivača, koji zajedno stvaraju specifičnu tržišnu komunikaciju bez koje je danas nezamislivo kreiranje uspješnih brend kampanja.

Glavna predavačica ove će godine biti Erin Salisbury, starija savjetnica za istraživanja i analitiku u jednoj od vodećih svjetskih komunikacijskih agencija, američkom Ketchumu. Ona je vodila projekte mjerenja rezultata korporativnih i brend kampanja za neke od vodećih globalnih kompanija kao što su Philips, Discovery Eurosport, P&G, Booking.com, IBM i Pfizer.

Konferencija će se održati 14. studenog u zagrebačkom hotelu Academia. Više detalja o programu i predavačima možete pronaći na službenoj stranici događaja.