Uskoro CET.EX u Zagrebu - sajam potrošačke elektronike i naprednih tehnologija

Uskoro CET.EX u Zagrebu - sajam potrošačke elektronike i naprednih tehnologija
Dražen Tomić / Tomich Productions

Ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 29. listopada održat će se prvi CET.EX Zagreb 2017 koji predstavlja prvi sajam potrošačke elektronike koji će pratiti i niz popratnih saržaja i konferencija. ideja ovog sajma potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe (Adriatic) pokriti je prilično veliko tržište koje ovakvog sajma nema.

Ovogodišnji izlagači predstavit će nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući pametne kuće, IoT (Internet of Things), povezive aute, audio i video visoke rezolucije, pametne telefone, virtualnu stvarnost, digitalno zdravlje i fitnes, 3D printanje, dronove, robotiku, miješanu stvarnost IoT-a, pametne zgrade u pametnim gradovima, IDS (Interactive Digital Signage), start-upove i drugo.

„U sklopu trodnevnog sajma, o ovim inovativnim trendovima govorit će vodeći profesionalci iz svake industrije. CET.EX Zagreb 2017 mjesto je na kojem se tehnologije spajaju s poslovanjem, a posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i proizvodima“, izjavio je Andrija Ćurković, organizator sajma CET.EX.