TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

Foto: Ilustracija

Putem Metacritica objavljena je lista s najgore ocijenjenim igrama koje su stigle na tržište od 01. siječnja do 31. prosinca 2017. godine.

Igre koje su u vrijeme stvaranja ove liste imale manje od 7 recenzija nisu uključene u samu listu. Također, ako je jedan naslov završio na listi više puta zbog niskih ocjena na više platformi, odabrana je samo ona s najnižom ocjenom.

Prvo mjesto na toj listi zauzela je Nintendo Switch ekskluziva pod imenom Vroom in the Night Sky koja je dostupna na tržištu od ožujka 2017. godine. Njena ocjena u vrijeme rađenja ove liste iznosi 17/100, a do sada je primila sveukupno 15 recenzija od kojih su sve ocijenjene negativno.

TOP 10 NAJGORE OCIJENJENIH IGARA 2017. GODINE:

  • 10. Rugby 18 (PS4)
  • 9. Touhou Kobuto V: Burst Battle (PS4)
  • 8. Tokyo Tattoo Girls (Vita)
  • 7. Inner Chains (PC)
  • 6. Drive Girls (Vita)
  • 5. Troll and I (PS4)
  • 4. Dying: Reborn (PS4)
  • 3. Randall (PS4)
  • 2. Road Rage (PS4)
  • 1. Vroom in the Night Sky (Nintendo Switch)

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

17.02.2018. komentiraj

Albert Gajšak iz Karlovca koji je svojim MAKERbuino konceptom zaludio svijet, gostuje ove nedjelje (18. veljače) u splitskom Clan Gaming Esport centru. Na višesatnoj radionici koja započinje u 13 sati, Albert će predstaviti poslovni model svog startupa te reći nešto više o jednoj od najuspješnijih Kickstarter kampanja na ovim prostorima pomoću koje je prikupio 100 tisuća dolara za razvoj MAKERbuino konzole.

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

16.02.2018. komentiraj

U moru raznih tehnoloških konferencija, sljedećeg mjeseca u Osijeku nas očekuje događaj pomalo neuobičajene tematike. Naime, Forum ICT – društvo bavit će se sociološkim gledištem na ICT, odnosno međusobnim utjecajem najpropulzivnije gospodarske grane i društva današnjice.

Završena GDi Ensemble konferencija

Završena GDi Ensemble konferencija

16.02.2018. komentiraj

Sredinom tjedna u Zagrebu je održana dvodnevna konferencija na temu digitalne transformacije upravljanja imovinom, operacijama i poslovnim pokazateljima koju je organizirao GDi. Na tom se događaju okupilo 70-ak IT stručnjaka, IT direktora, stručnjaka u izgradnji i održavanju infrastrukture i direktora logistike.