Tele2 za ljeto nudi dodatna 3 GB podatkovnog prometa

Tele2 za ljeto nudi dodatna 3 GB podatkovnog prometa
Fotolia

Tele2 je predstavio novu ljetnu promociju za nove i postojeće privatne te poslovne korisnike u kojoj korisnici dobivaju 3 GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno uz odabranu promotivnu Mix tarifu kroz ljeto 2015. i 2016. godine, te selfie štap uz kupnju promotivnih mobilnih uređaja.

Uz kupnju jednog od promotivnih mobilnih uređaja, a to su HTC Desire 526G ili LG Magna i to uz bilo koju Mix tarifu, Tele2 je za korisnike pripremio i poklon - selfie štap. Promotivni mobilni uređaji su dostupni po cijeni od 35 kuna mjesečno uz plaćanje jednokratnog dijela cijene već od 199 kuna, ovisno o odabranoj tarifi.

S 3 GB dodatnog podatkovnog prometa mjesečno, korisnici mogu bezbrižno dijeliti fotografije i video zapise s ljetovanja tijekom srpnja, kolovoza i rujna 2015. i 2016. godine, a ovu pogodnost ostvaruju svi korisnici koji do 31.08.2015. godine ugovore bilo koju promotivnu Mix tarifu uz ugovornu obvezu u trajanju 24 mjeseca.

Prilika koju ne treba propustiti u promociji pretplatničkih tarifa od tarife Mix 125 pa na više, su dodatne pogodnosti na mjesečne naknade. Ovu priliku mogu iskoristiti svi koji prenesu broj u Tele2, odluče prijeći s bonova na pretplatu ili produljiti postojeću pretplatu u Tele2 mreži.

Za sve koji prenesu broj u Tele2, odluče prijeći s bonova na pretplatu ili produljiti postojeću pretplatu u Tele2 mreži, imaju priliku iskoristiti i dodatne pogodnosti na mjesečne naknade pretplatničkih tarifa od tarife Mix 125 pa na više.

Iz Tele2 poručuju kako ponuda za tarife vrijedi do 31.08.2015. godine ili do isteka zaliha za kupnju mobilnih uređaja.