Tele2 otvorio experience centar u Dubrovniku

Tele2 otvorio experience centar u Dubrovniku
Tele2

Tele2 je otvorio je u Dubrovniku svoju drugu poslovnicu u sklopu GRAWE poslovni centar u Gružu. Ovog puta riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi postojećim, ali i budućim korisnicima kompletan doživljaj korištenja svih usluga iz njihove ponude, istaknuli su iz Tele2.

Korisnicima će također na raspolaganju biti sva savjetodavna i servisna podrška, a mogu se upoznati i sa svim mobilnim uređajima ili tabletima u Tele2 ponudi. Poslovnica je otvorena radnim danima od 08 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Otvorenje experience centra u Dubrovniku povezao je još jednu važnu aktivnost koju Tele2 ove godine planira provesti, a odnosi se na sponzorstvo Dubrovačkih ljetnih igara te je tom prilikom svečano potpisan partnerski ugovor.

Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, naglasio je želju kompanije da pokaže zahvalnost na vjernosti Dubrovčanima te je sponzorstvo igara namijenjeno najviše njima, kao i cijeloj lokalnoj zajednici. Istaknuo je kako Tele2 podržava kulturu i nastojat će usavršavanjem svojih usluga također doprinjeti širenju informacija i novih tehnologija u svakodnevnom životu, ali i u umjetnosti.

U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.