Tele2 lansirao novu tarifu za ekipnu uštedu

Tele2 lansirao novu tarifu za ekipnu uštedu
Shutterstock

Tele2 je predstavio novu EKIPNU tarifu koja korisnicima omogućuje dodatnu uštedu. „Svaka ekipa neograničeno komunicira i pritom štedi na EKIPNOJ tarifi, bez obzira radi li se o obitelji, malom poduzeću ili prijateljima - bitno je da su ekipa“, ističu u Tele2.

Kako bi se mogli koristiti novom Tele2 EKIPNOM tarifom 2 do 4 člana se moraju udružiti u ekipu i tada mogu za 150 kn mjesečno neograničeno razgovarati i slati SMS poruke između sebe i prema drugima dok podatkovni paket biraju i troše odvojeno, bez straha da će bilo koji član ekipe iskoristi sve gigabajte.

Ova ponuda bit će interesantna obiteljima koje na ovaj način zajednički štede, a jedan nositelj ima potpunu kontrolu troškova za sve članove obitelji. Jednako tako udružiti se mogu i prijatelji, a ponuda je dostupna i poslovnim korisnicima te je kao takva zanimljiva manjim tvrtkama, obrtnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima odnosno svim poslovnim subjektima koji su u potrazi za uštedom i fleksibilnim ponudama. EKIPNU tarifu mogu koristiti novi i postojeći pretplatnicima, kao i korisnici Tele2 bonova koji prelaze na pretplatu.

U sklopu nove ponude Tele2 je pripremio i ponudu s čak četiri 4G smartphone uređaja, ponešto za svakoga u ekipi.

"Korisnik koji prenese broj u Tele2 mrežu za svaki ponuđeni smartphone plaća 1 kn odmah, a ostatak na rate. Ističemo super elegantni Huawei P8 lite s 5-inčnim HD zaslonom za 30 kn mjesečno, zatim ultra tanki Huawei P9 Lite s 5,2-inčnim zaslonom za samo 50 kn mjesečno, izvrstan Samsung Galaxy J3 (2016) s 5-inčnim Super AMOLED zaslonom za tek 30 kn mjesečno te za fotografiranje vrhunski Samsung Galaxy J5 (2016) s 5,2-inčnim Super AMOLED zaslonom za 50 kn mjesečno., ističu u Tele2.