Tele2 donosi neograničenu čaroliju surfanja na Valentinovo

Tele2 donosi neograničenu čaroliju surfanja na Valentinovo

Foto: DepositPhotos

Tele2 je za ovo Valentinovo pripremio posebnu promotivnu ponudu za svoje pretplatnike. Kako bi mogli neograničeno surfati za samo 5 kuna na Valentinovo, pretplatnici na glasovnim tarifama trebaju poslati SMS sadržaja VALENTINOVO na broj 13441 do 13. veljače u 20:00 sati. Opcija će se aktivirati 14. veljače u ponoć te će trajati 24 sata, odnosno do 23:59:59. Korisnicima će naknada od 5 kuna biti iskazana na računu za veljaču.

Slanjem poruke sa sadržajem BEZBROJ24 na samo Valentinovo, na broj 13999 i prepaid korisnici moći će 24 sata neograničeno surfati te će im se naknada od 5 kuna skinuti s računa u trenutku aktivacije. Ako se aktivacija napravi na Valentinovo u 14:00 sati, ona će trajati iduća 24 sata, dakle do 15. veljače u 14:00 sati.

Upotpunite romantične trenutke slušanjem najboljih ljubavnih pjesama, a i neki dobar ljubavni film bit će odlična opcija za najljubavniji dan u godini. Prepustite se, budite opušteni, uživajte i učvrstite svoju vezu Tele2 ponudom za sve zaljubljene!

Još iz kategorije

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

17.02.2018. komentiraj

Albert Gajšak iz Karlovca koji je svojim MAKERbuino konceptom zaludio svijet, gostuje ove nedjelje (18. veljače) u splitskom Clan Gaming Esport centru. Na višesatnoj radionici koja započinje u 13 sati, Albert će predstaviti poslovni model svog startupa te reći nešto više o jednoj od najuspješnijih Kickstarter kampanja na ovim prostorima pomoću koje je prikupio 100 tisuća dolara za razvoj MAKERbuino konzole.

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

16.02.2018. komentiraj

U moru raznih tehnoloških konferencija, sljedećeg mjeseca u Osijeku nas očekuje događaj pomalo neuobičajene tematike. Naime, Forum ICT – društvo bavit će se sociološkim gledištem na ICT, odnosno međusobnim utjecajem najpropulzivnije gospodarske grane i društva današnjice.

Završena GDi Ensemble konferencija

Završena GDi Ensemble konferencija

16.02.2018. komentiraj

Sredinom tjedna u Zagrebu je održana dvodnevna konferencija na temu digitalne transformacije upravljanja imovinom, operacijama i poslovnim pokazateljima koju je organizirao GDi. Na tom se događaju okupilo 70-ak IT stručnjaka, IT direktora, stručnjaka u izgradnji i održavanju infrastrukture i direktora logistike.