SPOCK otvorio prijave za drugu generaciju startupa

SPOCK otvorio prijave za drugu generaciju startupa

Studentski startup inkubator SPOCK koji je pokrenuo Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu, pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata stvore i razviju vodeće startupe.

SPOCK odabranim timovima nudi desetomjesečni program osmišljen da podrži i ubrza razvoj poslovne ideje i njenu realizaciju u proizvod ili uslugu spremnu za tržište.

Timovima će na raspolaganju biti mentori s FER-a i vanjski mentori, besplatni radni prostor i specijalizirana oprema (između ostalog i 3D printer, sustav za izradu tiskanih pločica ili klima komora) te radionice i predavanja vezana uz poslovanje, marketing, dizajn, oblikovanje, upravljanje timovima i kampanjama za grupno financiranje.

Sve aktivnosti tijekom trajanja programa raspoređene su tako da studentima ostave dovoljno vremena da ispunjavaju obaveze na fakultetu i tako da ih aktivno potiče da rade na svojim projektima.

Zainteresirani timovi koji imaju barem jednog studenta FER-a na preddiplomskom ili diplomskom studiju, a ostali članovi su studenti Sveučilišta u Zagrebu ili su završili studij unazad dvije godine mogu se prijaviti u SPOCK.

Prijave možete slati do 30. lipnja, nakon čega će se objaviti timovi koji su prošli prvi krug selekcije. Drugi krug u kojem će se timove poslati na prezentaciju i intervju, predviđen je za početak srpnja uz objavu primljenih timova sredinom mjeseca.

U prvom krugu prijava zainteresirani timovi trebaju ispuniti prijavu na adresi https://spock.fer.hr/prijave/, dok više informacija o programu možete saznati na službenim stranicama SPOCK-a.