Simpa MAXtv To Go bez obveza, uz HBO Premium paket bez naknade do kraja ljeta

Simpa MAXtv To Go bez obveza, uz HBO Premium paket bez naknade do kraja ljeta
Simpa

Ovog ljeta Simpa u svojoj ponudi donosi MAXtv To Go opciju, bez obveze za već od 25 kuna mjesečno. Simpa korisnici će tako na novoj i poboljšanoj MAXtv platformi moći jednostavno aktivirati i deaktivirati pakete u hodu kad god požele, čime će gledanje vrhunskog sportskog i TV sadržaja na plaži ili u hladovini kafića uz more ovog ljeta biti moguće bez razmišljanja o internetskoj potrošnji.

Besplatno prati svjetsku premijeru nove sezone Game of Thrones

Osnovni MAXtv To Go paket uključuje mnoštvo zabavnih i sportskih programa te je dostupan već od 25 kuna, a opcija omogućuje gledanje serija, filmova, utakmica i crtića uživo ili na zahtjev. Svi ljubitelji svjetskih hit serija u promotivnom razdoblju do 31. kolovoza besplatno dobivaju i HBO Premium paket, što omogućava fanovima GoT serije da ovoga ljeta besplatno prate epizode nove sezone omiljene serije.

Aktivacija opcije je jednostavna i brza. Korisnici se registriraju na https://moja.simpa.hr portalu,  gdje otvaraju svoj Telekom ID i aktiviraju paket, a alternativno to mogu učiniti putem SMS izbornika slanjem A na 13636. Nakon toga,  jednostavno se ulogiraju na aplikaciju i uživaju u najboljim sportskim i zabavnim sadržajima gdje god krenuli.

Aplikacija je dostupna za Android: http://bit.ly/1Ni2MeT i za iOS: http://apple.co/2tLrc9P.