Šef moskovskog ureda Vibera na Digital Takeover konferenciji

Šef moskovskog ureda Vibera na Digital Takeover konferenciji
Evgeniy Roschupkin

Na ovogodišnjoj konferenciji o digitalnim trendovima Digital Takeover govorit će brojni stručnjaci koji će sa sudionicima podijeliti praktična znanja i vještine. Stručni program konferencije upotpunit će još jedan poznati specijalist, a riječ je o Evgeniyu Roshchupkinu, voditelju poslovanja Vibera za Rusiju i CIS regiju. On će sudionicima predstaviti svoju viziju digitalne revolucije.

Roshchupkin je zadužen za razvoj usluga unutar Vibera te planiranje marketinških kampanja, a pod njegovim vodstvom broj korisnika Vibera u Rusiji se utrostručio. Prije pridruživanja u Viberov tim, Evgeniy je vodio odjel marketinga Red Bulla na području Ukrajine i regije CIS. Diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu Plekhanov te je završio EMBA program na Sveučilištima Illinois i Varšava. S više od 15 godina iskustva u području brend marketinga i komunikacija kao stručnjak u području digitalne komunikacije na konferenciji će održati predavanje o Viberovoj ulozi u razvoju digitalnih usluga.

Podsjećamo kako će se Digital Takeover konferencija održati u Zagrebu u prostorima Cinestara u Branimir centru 14. ožujka. Stručnjaci iz različitih područja govorit će o aktualnim temama poput content marketinga, native oglašavanja, influencera, big date, videa i drugih. Uz predavanja na određenu temu, održat će se paneli i diskusije te razne radionice koje će voditi eksperti u digitalnom marketingu. Još uvijek su u prodaji Early Bird kotizacije po cijeni od 1.500 kuna. Ta ponuda vrijedi do 26. veljače nakon čega će se kotizacije moći osigurati po redovnoj cijeni od 2.500 kuna.