Rezervirajte svoje vrijeme za poslovno-tehnološki događaj godine: SAP Forum 2016.!

Rezervirajte svoje vrijeme za poslovno-tehnološki događaj godine: SAP Forum 2016.!
Fotolia

Kao i svaki puta do sada, na jednodnevnom događanju, okupit ćemo prestižnu skupinu međunarodnih stručnjaka iz industrije, opinion-makere i medije.

Glavni govornik ovogodišnjeg SAP Foruma je Luka Mucic - član upravnog odbora tvrtke, poslovni i financijski direktor tvrtke SAP globalno. Zadužen je za sve administrativne i financijske aktivnosti kompanije. Strastveno promiče inovacije usmjerene korisnicima i entuzijastični je pobornik transformacije koja nas vodi u svijet digitalne ekonomije. Vjeruje kako je najveća snaga zaposlenih u njihovim različitostima te da je obrazovanje apsolutno najvažnija sila u razvoju ljudske civilizacije.

Tema foruma je kako postići uspjeh u doba u kojem se digitalizira sve što se može digitalizirati. Kako biti uspješan u svijetu digitalne ekonomije, u poslu u kojem više nije dovoljno samo upravljati, kako biti uspješan i vođen vizijom, kako raditi maštovito, brzinom misli. Kako živjeti na planetu na kojem se mora izmisliti vlastita budućnost. Jednostavno! SAP rješenja i tehnologije u samoj su biti nove, digitalne ekonomije.

Na forumu će govoriti i Moritz Zimmermann - suosnivač tvrtke hybris, trenutno na poziciji višeg potpredsjednika  tvrtke SAP Hybris. Nezavisne analitičke kuće godinama prepoznaju SAP Hybris kao lidera na području digitalnih platformi. Vizija proizvoda potvrđena je dokazanim uspjehom korisnika SAP Hybris rješenja i stalnim rastom prodaje, koji se temelji na sposobnosti rješenja u podržavanju različitih poslovnih modela za više gospodarskih grana, složenih organizacija i proizvodnih linija.

Bogata funkcionalnost daje Hybris rješenjima značajnu prednost u odnosu na druge digitalne platforme, a tome doprinosi fleksibilna i modularna arhitektura proizvoda. SAP Hybris omogućava digitalnu transformaciju vašeg poduzeća!

Posebna potvrda kvalitete je i odabir SAP Hybrisa kao tehnološkog rješenja za Abrakadabru, nove online trgovačke platforme tvrtke A007, koja posluje u sklopu Agrokor koncerna. Na konferenciji SAP FORUM čelni ljudi tvrtke A007 i mStarta predstaviti će Abrakadabra projekt s poslovnog i tehnološkog aspekta.

SAP Forum 2016. mjesto je za druženje s vrhunskim stručnjacima - majstorima za tehnologije, mjesto na kojem će biti predstavljena brojna SAP rješenja, najbolje prakse, partneri, korisnici, studije slučaja, događaj na kojem ćete moći pratiti inspirativne panel diskusije. SAP Forum 2016. mjesto je na kojem ćete naučiti poslovati digitalno, poslovati maštovito - poslovati brzinom misli!


Radujemo se druženju s Vama!

Vidimo se u Zagrebu, 2. lipnja 2016. godine

Registrirajte se!