Počinje jedna od najvećih europskih gaming konferencija Reboot Develop

Počinje jedna od najvećih europskih gaming konferencija Reboot Develop
Reboot

Danas započinje jedna od najvećih europskih gaming konferencija Reboot Develop u Dubrovniku na kojoj će čak 111 govornika pričati o iznimno zanimljivim i korisnim temama iz industrije videoigara.

Konferencija će biti otvorena uvodnom prezentacijom Damira Đurovića iz Reboota, nakon čega slijede mnogobrojne prezentacije u čak sedam dvorana. Tijekom tri dana konferencije, pričat će se o posljedicama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka na industriju videoigara, razvojnim alatima kao što su Unity i Unreal Engine 4, marketingu, samom procesu razvoja videoigara i mnogim drugim temama.

Prva Reboot Develop konferencija održana je u 2014. godini u Zagrebu, a njen rast u kvaliteti tijekom ovih godina stvarno je primjetan. Dok je na toj prvoj konferenciji prisustvovalo 34 govornika i oko 240 posjetitelja, ovogodišnja konferencija održava se u dubrovačkom hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera sa spomenutih 111 govornika i više od 1.200 očekivanih posjetitelja.

Cijela lista govornika na kojoj se nalaze i Tim Schafer, Nina Kristensen te Hidetaki Kamiya dostupna je na službenoj web stranici Reboot Develop konferencije.