Pitch natjecanje Get in the ring 11. travnja u Zagrebu

Pitch natjecanje Get in the ring 11. travnja u Zagrebu

Globalno natjecanje u pitchu „Get in the Ring“ okupit će 11. travnja u zagrebačkom HUB385 centru inovacija perspektivne domaće i regionalne startupe. Oni će se boriti za glavnu nagradu, putovanje u Singapur na međunarodno finale programa.

Taj je događaj dio globalne inicijative u kojoj sudjeluje više od 80 zemalja, a iza hrvatskog izdanja stoje razvojne institucije HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP). Get in the Ring jedinstven je po tome što dvoje osnivača startupa smješta u boksački ring u kojem u pet rundi trebaju uvjeriti investitore, mentore i navijače da je upravo njihov startup najbolji.

Svaka runda traje 30 sekundi i ima vlastitu temu pa će natjecatelji morati debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama, a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom. Sudjelovanjem na natjecanju mlade tvrtke dobit će priliku prezentirati se investitorima i međunarodnoj poslovnoj zajednici, ali i dodatno unaprijediti svoja znanja kroz trening pripreme.

Prije natjecateljskog dijela programa slijedi konferencija na kojoj će posjetitelji imati prilike poslušati renomirane stručnjake na području razvoja poslovanja. Ulaznice za sraz startupa do 20. se ožujka mogu nabaviti 50 % povoljnije, po cijeni od 99 kuna. Studente očekuju posebne promotivne ulaznice po cijeni od svega 49 kuna. Sve informacije vezano za natjecanje, ulaznice i prijave dostupne su na ovom linku.