Ove godine održava se šesto izdanje Shift konferencije

Ove godine održava se šesto izdanje Shift konferencije

Codeanywhere Shift konferencija, jedan od najvećih ICT događaja te vrste u jugoistočnoj Europi, ove će se godine održati po šesti put. Domaćin će i ove godine biti Split, a događaj je na rasporedu 1. i 2. lipnja.

Kroz dva dana održavanja Shift će ponovno biti mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija. Konferencija će se i ove godine održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, u kojem se očekuje više od tisuću i petsto posjetitelja. Događaj i ove godine organizira jedan od naših najuspješnijih startupa Codeanywhere.

Ponovno se očekuju kvalitetni i renomirani predavači, tvrde organizatori. Po prvi će se put u sklopu Shifta održavati i praktične radionice, njih ukupno 16. Kroz njih će posjetitelji imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i tehnologijama. Do kraja ožujka zainteresirani mogu nabaviti ulaznice po nižim cijenama. Više informacija pronaći ćete na službenim stranicama konferencije.