Nove tehnologije u promociji i kako kvalitetno snimiti promotivni video

Nove tehnologije u promociji i kako kvalitetno snimiti promotivni video
Shutterstock

Uhvatite korak s tehnološkim promjenama koje se događaju oko vas i unaprijedite promociju svog proizvoda, usluge ili turističke destinacije. Saznajte o čemu svi pričaju kada spominju termine kao što su augmented realityvirtual reality, 3D mapping ili beamvertising.

U svijetu u kojem su multimedijalni sadržaji hit, potreba kompanija da se i na taj način prezentira postaje nešto bez čega se ne može. Video je vaša razglednica prema poslovnim partnerima, kupcima, svim zainteresiranim javnostima. Video mora sadržavati priču, pričati priču... Ako slika vrijedi tisuću riječi, onda video vrijedi tisuću slika. Ako se uzme u obzir da YouTube broji milijardu jedinstvenih posjetitelja mjesečno, a tome se pribroje korisnici Instagrama i Vimea, lako je zaključiti gdje se publika nalazi i kakav sadržaj preferira.

Mapa znanja organizira seminar na temu Nove tehnologije u promociji i kako kvalitetno snimiti promotivni video koji će se održati u Zagrebu 31.3.2016. Predavači su Jelena Filipaj (ProTeam) i Dražen Tomić (ICTbusiness.info).

Seminar je namijenjen djelatnicima u marketingu i promociji, voditeljima odjela promocije, brand managerima, turističkim i ugostiteljskim djelatnicima, voditeljima kulturnih objekata, kreativnoj industriji i svima koji se žele upoznati s novim tehnologijama poput proširene i virtualne stvarnosti (augmented & virtual reality), QR koda, holograma, 3D video mappinga, projekcija na vodene površine i sl. Svima onima koji žele shvatiti mogućnosti i potencijal tih tehnologija u promotivne svrhe te dobiti inspiraciju za unaprijeđenje promotivnih aktivnosti svojih proizvoda, događanja, turističkih destinacija...

Prijava za seminar