Nova tarifa iz Simpe koja spaja najbolje od bonova i pretplate

Nova tarifa iz Simpe koja spaja najbolje od bonova i pretplate
Fotolia

Korisnici Simpe mogu izabrati novu tarifu koja spaja najbolje iz segmenta pretplate i bonova. Tarifa je nazvana Hibrid i istovremeno omogućava kontrolu troškova uz prednosti koje nudi pretplata.

Nova Hibrid tarifa jedina u Hrvatskoj nudi kontrolu troškova uz sve prednosti korisnika na pretplati. Tako će korisnici plaćati fiksni mjesečni iznos računa, a uz to mogu kupovati pametne telefone na rate. Jedan od primjera nove tarife je Hibrid koji ima 6000 MB+MIN+SMS za 109 kuna mjesečno. Oni kojima ni 6000 jedinica nije dosta mogu nadoplatiti Simpa bon i aktivirati Zmajsku mjesečnu opciju s kojom mogu biti velikodušni i prebacivati Zmaje prijateljima i obitelji.

Pametni telefoni koji se u sklopu tarife mogu kupiti na rate su Huawei P9 lite mini za samo 20 kuna mjesečno ili LG K8 za samo jednu kunu mjesečno. Količine uređaja su ograničene stoga zainteresirani trebaju požuriti po svoj novi pametni gadget. Hibrid nema ugovornu obavezu, kao ni naplatu uspostave poziva. Više informacija dostupno je na adresi www.simpa.hr/hibrid.