Nordeus lansirao nastavak najpopularnije nogometne menadžer igre

Nordeus lansirao nastavak najpopularnije nogometne menadžer igre
Screenshot

Studio Nordeus, sa centralnim sjedištem u Beogradu, Srbija, lansirao je novu verziju najigranije nogometne igre na svijetu, Top Eleven 2015. Nova znatno unaprijeđena verzija svojim igračima će ponuditi mnoštvo noviteta od poboljšanje grafike, navigacije, osjećaja atmosfere prijenosa uživo, kvalitete zvuka te igru posebno prilagođenu za sve platforme i uređaje.

Posebnost igre osim svih tehničkih performansa je svakako i lik najpoznatijeg trenera Chelsea Jose Maurinhoa koji će kroz igru igračima nuditi svoje savjete o tome kako da budu najbolji nogometni menadžeri svog tima.

Top Eleven je nogometna menadžerska free to play igra u kojoj svaki pojedinac stvara svoj tim, upravlja njime kroz transfere, priprema ih za natjecanja u kupu i Ligi prvaka, ali  donosi i druge odluke te se pritom savjetuje s trenerom Jose Maurinhom.

Jose Mourinho, Chelsea FC menadžer i ambasador igre Top Eleven 2015 je izjavio:

„Biti menadžer u nogometu znači voljeti nogomet i biti strastven prema njemu. No, ukoliko želite postati zaista uspješni, trebate poznavati svoj tim, razmatrati sve opcije i znati nadmudriti svog protivnika. Nordeusova video igra pruža upravo sve te mogućnost i sretan sam što sam uključen u projekt igre Top Eleven 2015, koja je sjajan primjer kakao savršeno uklopiti vještine i strast pravog nogometnog menadžera“.

Svoju popularnost igra broji u svojih 10 milijuna aktivnih igrača mjesečno diljem svijeta, prevođenosti na 42 jezika te činjenici da je igra prilagođena svim uređajima, tabletima i mobilnim uređajima koje pokreće iOS i Android operativni sustavi.