Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Foto: PMI

U zagrebačkom Plaza Event Centru će se od 13. do 15. studenog na PMI Forumu „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ okupiti projektni menadžeri iz cijele regije. Oko 400 sudionika imat će priliku usavršiti svoje znanje na radionicama, saznati više o novim trendovima te upoznati kolege iz struke i s njima izmjeniti iskustva o poslovnim izazovima.

Tijekom trodnevnog izdanja 11. PMI Foruma sudionici će moći poslušati izlaganja više od 20 predavača. Prvi dan donijet će dvije cjelodnevne radionice, Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata (Tatjana Kotarski), i Agilnu procjenu i planiranje (Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak). Drugi konferencijski dan sudionike očekuje niz predavanja i panela uz sudjelovanje stranih i domaćih stručnjaka, među kojima su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Agnieszka Gasperini (Region PMI Mentor), Branimir Medić (Architekten Cie.) i Mitja Kumar (Deloitte). PMI Croatia će predstaviti trendove upravljanja projekata na hrvatskom tržištu rada te tradicionalno dodijeliti Nagradu za projekt godine. Prvi puta u sklopu PMI Foruma sudionici će moći upoznati alate za učinkovito upravljanje i praćenje realizacije projekata, koji će biti predstavljeni na četiri paralelna predavanja. Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, najmoćnije svjetsko rješenje za upravljanje resursima i projektima. Luka Novosel i Marko Štimac iz Primakona i Algebre održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM – pomoć u planiranju portfelja, odnosno predstaviti funkcionalnosti CA PPM alata. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin prezentirat će softverski alat za organizaciju i praćenje projekata Project Tracer – Kompas u šumi otvorenih projekata. Posljednjeg dana Foruma održat će se još dvije cjelodnevne radionice, Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta (Alfonso Bucero) i SDI: Zašto radimo to što radimo? (Tihana Dragičević).

Prijave za PMI Forum su još otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje

Još iz kategorije

Večer inovacija u centru HUB385

Večer inovacija u centru HUB385

18.11.2017. komentiraj

Sljedećeg tjedna u prostoru inovacijskog centra HUB385 održat će se IoT Innovation Night Zagreb. Događaj je zamišljen kao druženje i razmjena znanja s brojnim stručnjacima iz IoT svijeta, a nazočnima će ujedno biti predstavljeni EU projekti financirani u programu Obzor 2020 – IoT – European Platforms Initiative (IoT-EPI).

Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude

Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude

18.11.2017. komentiraj

Operater Tele2 predstavio je nove, posebne blagdanske pakete koji su objedinjeni pod imenom podbörka. Oni uz tarife i pametne telefone sadržavaju i PlayStation 4 konzole koje će korisnici dobiti po vrlo povojnim cijenama.

FER organizira Dan otvorenih vrata

FER organizira Dan otvorenih vrata

17.11.2017. komentiraj

FER organizira Dan otvorenih vrata u prostorijama fakulteta koji će se održati u subotu 25. studenoga 2017. od 10.00 do 16.00 sati u Unskoj ulici 3. S Fakulteta ističu kako je događaj namijenjen prvenstveno maturantima i učenicima srednjih škola, koji će uskoro morati donijeti važnu životnu odluku, izbor fakulteta, te svima koji žele saznati nešto više o FER-u, mogućnostima studiranja i stručnog usavršavanja na njemu.