Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Foto: PMI

U zagrebačkom Plaza Event Centru će se od 13. do 15. studenog na PMI Forumu „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ okupiti projektni menadžeri iz cijele regije. Oko 400 sudionika imat će priliku usavršiti svoje znanje na radionicama, saznati više o novim trendovima te upoznati kolege iz struke i s njima izmjeniti iskustva o poslovnim izazovima.

Tijekom trodnevnog izdanja 11. PMI Foruma sudionici će moći poslušati izlaganja više od 20 predavača. Prvi dan donijet će dvije cjelodnevne radionice, Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata (Tatjana Kotarski), i Agilnu procjenu i planiranje (Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak). Drugi konferencijski dan sudionike očekuje niz predavanja i panela uz sudjelovanje stranih i domaćih stručnjaka, među kojima su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Agnieszka Gasperini (Region PMI Mentor), Branimir Medić (Architekten Cie.) i Mitja Kumar (Deloitte). PMI Croatia će predstaviti trendove upravljanja projekata na hrvatskom tržištu rada te tradicionalno dodijeliti Nagradu za projekt godine. Prvi puta u sklopu PMI Foruma sudionici će moći upoznati alate za učinkovito upravljanje i praćenje realizacije projekata, koji će biti predstavljeni na četiri paralelna predavanja. Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, najmoćnije svjetsko rješenje za upravljanje resursima i projektima. Luka Novosel i Marko Štimac iz Primakona i Algebre održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM – pomoć u planiranju portfelja, odnosno predstaviti funkcionalnosti CA PPM alata. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin prezentirat će softverski alat za organizaciju i praćenje projekata Project Tracer – Kompas u šumi otvorenih projekata. Posljednjeg dana Foruma održat će se još dvije cjelodnevne radionice, Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta (Alfonso Bucero) i SDI: Zašto radimo to što radimo? (Tihana Dragičević).

Prijave za PMI Forum su još otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje

Još iz kategorije

Balkan ICO Express u Zagreb dovodi 12 blockchain projekata u potrazi za investitorima

Balkan ICO Express u Zagreb dovodi 12 blockchain projekata u potrazi za investitorima

24.05.2018. komentiraj

U Zagrebu će se 05. lipnja održati prvi regionalni ICO pitch pod nazivom Balkan ICO Express, na kojem će čak 12 timova imati priliku predstaviti svoje projekte pred potencijalnim investitorima.

Google pokušava regrutirati kreatora Ethereuma

Google pokušava regrutirati kreatora Ethereuma

23.05.2018. komentiraj

Googleova matična kompanija Alphabet donosi niz tehnologija i usluga koje nam obogaćuju i olakšavaju život, ali sve to ne dolazi samo od sebe već zahvaljujući vrhunskim stručnjacima zaposlenima u njoj. Zato ne čudi što se konstantno pokušava dovoditi najbolje od najboljih u svim poljima, među koje spada i Vitalik Buterin.

Održano završno esports natjecanje Battle4Split

Održano završno esports natjecanje Battle4Split

23.05.2018. komentiraj

Nakon dva mjeseca online kvalifikacijskih turnira, najbolji regionalni esport timovi odmjerili su svoje snage u League of Legends i CS:GO računalnim igrama na LAN završnici Battle4Split natjecanja prošlog vikenda od 18. do 20. svibnja u Splitu.