Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Ne propustite 11. PMI Forum, najveće regionalno okupljanje projektnih menadžera

Foto: PMI

U zagrebačkom Plaza Event Centru će se od 13. do 15. studenog na PMI Forumu „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ okupiti projektni menadžeri iz cijele regije. Oko 400 sudionika imat će priliku usavršiti svoje znanje na radionicama, saznati više o novim trendovima te upoznati kolege iz struke i s njima izmjeniti iskustva o poslovnim izazovima.

Tijekom trodnevnog izdanja 11. PMI Foruma sudionici će moći poslušati izlaganja više od 20 predavača. Prvi dan donijet će dvije cjelodnevne radionice, Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata (Tatjana Kotarski), i Agilnu procjenu i planiranje (Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak). Drugi konferencijski dan sudionike očekuje niz predavanja i panela uz sudjelovanje stranih i domaćih stručnjaka, među kojima su Vedrana Jelušić Kašić (EBRD), Agnieszka Gasperini (Region PMI Mentor), Branimir Medić (Architekten Cie.) i Mitja Kumar (Deloitte). PMI Croatia će predstaviti trendove upravljanja projekata na hrvatskom tržištu rada te tradicionalno dodijeliti Nagradu za projekt godine. Prvi puta u sklopu PMI Foruma sudionici će moći upoznati alate za učinkovito upravljanje i praćenje realizacije projekata, koji će biti predstavljeni na četiri paralelna predavanja. Antonio Prišćan i Igor Gregurec iz tvrtke Altima predstavit će Planview, najmoćnije svjetsko rješenje za upravljanje resursima i projektima. Luka Novosel i Marko Štimac iz Primakona i Algebre održat će predavanje Izumiru li dinosauri? Analiza trendova na tržištu EPPM alata. Sanja Šteković Savić i Mateja Tuščić iz tvrtke Sedam IT prezentirat će CA PPM – pomoć u planiranju portfelja, odnosno predstaviti funkcionalnosti CA PPM alata. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger iz tvrtke Spin prezentirat će softverski alat za organizaciju i praćenje projekata Project Tracer – Kompas u šumi otvorenih projekata. Posljednjeg dana Foruma održat će se još dvije cjelodnevne radionice, Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta (Alfonso Bucero) i SDI: Zašto radimo to što radimo? (Tihana Dragičević).

Prijave za PMI Forum su još otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje

Još iz kategorije

TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

23.01.2018. komentiraj

Putem Metacritica objavljena je lista s najgore ocijenjenim igrama koje su stigle na tržište od 01. siječnja do 31. prosinca 2017. godine. Igre koje su u vrijeme stvaranja ove liste imale manje od 7 recenzija nisu uključene u samu listu. Također, ako je jedan naslov završio na listi više puta zbog niskih ocjena na više platformi, odabrana je samo ona s najnižom ocjenom.

PwC prognozira smanjenje broja automobila do 2030.

PwC prognozira smanjenje broja automobila do 2030.

23.01.2018. komentiraj

PwC u novom istraživanju ističe kako će se automobilsko tržište 2030. suočiti s radikalnim promjenama. Kao rezultat novih koncepata dijeljenja, broj automobila mogao bi pasti s 280 na 200 milijuna u Europi te s 270 na 212 milijuna u Sjedinjenim Američkim Državama. Nasuprot tome, očekuje se da će u Kini broj vozila porasti s današnjih 180 na 280 milijuna.

Mobilni telefoni kao inteligentni strojevi

Mobilni telefoni kao inteligentni strojevi

23.01.2018. komentiraj

Koja je budućnost mobilnih telefona; umjetna inteligencija (AI), nove i bolje kamere, Full HD ili 4K ekrani? Odgovor je vrlo jednostavan - sve navedeno. Razgovarali smo o budućnosti mobilnih telefona s Matejem Podobnikom, direktorom komunikacija u CEE&Nordic regionalnom odjelu Huawei.