Nakon 3 dana neprestanog igranja online igara umro i ležao satima u internet caféu

Nakon 3 dana neprestanog igranja online igara umro i ležao satima u internet caféu

Da sve treba imati svoju granicu, očito nekima nije jasno. U Tajvanu je umro 32-godišnji čovjek nakon 3 dana neprestanog igranja online igara. Ljudi koji su također bili u internet caféu nisu primjetili da je čovjek umro, i pretpostavlja se da je ležao nekoliko sati dok su ostali gameri nastavili igrati svoje igre.

Čovjek je pronađen u internet caféu 8. siječnja nepomičan i izvaljen na stolu, te je žurno prebačen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim zbog zatajenja srca. Čovjek je bio nezaposlen neko vrijeme i često je dolazio u internet cafée, a često je nestajao na dva do tri dana, službena je izjava policije.

Policija je također istaknula kako su igrači u internet caféu nastavili igrati svoje igre kao da se ništa nije dogodilo, čak i kada je stigla policija i hitna pomoć da provjere stanje preminulog čovjeka. Vjeruje se da je čovjek ležao mrtav nekoliko sati prije njihovog dolaska, sudeći po smradu koji ih je dočekao.

Čovjek je bio redovni korisnik internet caféa u kojem je redovno igrao po nekoliko dana.

„Kada je bio umoran, on bi odspavao na stolu lcem okrenutim prema dolje ili bi zadrijemao zavaljen u svojoj stolici. Zbog toga nismo bili svjesni njegovog stanja odmah u početku“, izjavio je djelatnik internet caféa za lokalne novine.

Tragičnim vijestima tu nije kraj. Još jedan čovjek je umro u Taipeiu na dan Nove godine nakon što je igrao video igre 5 dana uzastopce.