Najnovija potrošačka elektronika na CES-u 2015 - spremni za put

Najnovija potrošačka elektronika na CES-u 2015 - spremni za put
CES

Iz Trgovinskog ureda Američkog veleposlanstva u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane za odlazak na CES - najveći svjetski sajam potrošačke elektronike, gadgeta, IT-ja i novih tehnologija. Upoznat ćete najbolje i najprihvaćenije svjetske proizvođače, distributere, stručne analitičare, uvoznike i izvoznike.

„Iskoristite boravak u Las Vegasu i sudjelujte na nizu stručnih događanja koja se istovremeno održavaju u tom gradu. Budite jedan od 160.000 posjetitelja iz IT branše koji svake godine posjete ovaj prestižni sajam“, ističe Suzana Vezilić, koordinatorica američkih sajmova pri Trgovinskom uredu Američkog veleposlanstva.

Ona ističe kako su prednosti registracije putem Trgovinskog odjela Američkog veleposlanstva besplatna registracija (Exhibits Plus Pass) koja inače košta $100-$200, posjetiteljski bedž koji vas čeka na posebnom šalteru sajma, zračnoj luci i hotelima, organizirani prijem na sajmu (Global Matchmaking and International Reception), mogućnost ugovaranja B2B sastanaka s izlagačima uz pomoć My Planner aplikacije, besplatan pristup International Commerce Centru (ICC) namijenjen poslovnim, delegatima (besplatan internet, piće i privatne sale za sastanke, prevoditelji na raspolaganju), druženje s članovima poslovnih delegacija iz drugih zemalja, a što je najvažnije navedene pogodnosti dobivaju se bez naknade Trgovinskom uredu Veleposlanstva.

CES ima tradiciju dugu više od četiri desetljeća, na njemu izlaže više od 3.200 izlagača, sajam prate novinarske ekipe iz 140 zemalja, prostire se na više od 2.060.000 četvornih metara izlagačkog prostora, na njemu se prezentira više od 20.000 novih proizvoda i inovativnih tehnologija, na njemu predaje oko 900 predavača, pomno odabranih stručnjaka koji će na dinamičan način prezentirati najnovije elektroničke trendove i tehnologije.

 

Posebna izvjestiteljska ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV-a sprema se na put u grad svjetla Las Vegas odakle će vam donijeti samo dašak atmosfere tekstom, slikom i videom.