Najavljena dva vrhunska predavača na Danima komunikacija

Najavljena dva vrhunska predavača na Danima komunikacija

Festival Dani komunikacija, koji će se održati od 12. do 15. travnja u Rovinju, i ove će godine sudionicima prezentirati primjere svjetskih kampanja koje su ostvarile veliki utjecaj na industriju, ali i na način na koji konzumiramo medije te doživljavamo svijet oko sebe. Organizatori ističu kako ponovno planiraju promovirati dobre prakse, ali i propitkivati kontroverze koje pomiču granice te utječu na percepciju industrije u javnosti.

Upravo na tragu te najave prvi govornici s kojima će posjetitelji festivala imati priliku diskutirati su kreativna direktorica Twittera Jayanta Jenkins te direktor digitalnih medija predsjedničke kampanje Donalda Trumpa Brad Parscale. Osim njih dvoje, organizatori najavljuju zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije na festival koji je prošle godine oborio rekord posjećenosti.

“Veliki je uspjeh u Hrvatsku dovesti svjetske lidere i stručnjake koji diktiraju trendove naše industrije pa sam posebno ponosna na ovogodišnji sastav govornika koji je zasigurno najjači do sada. Dani komunikacija jedinstvena su prilika da poslušamo što imaju za reći, propitujemo ih i postavljamo im pitanja, a pritom se odlično zabavimo uz društvo kolega i druženje u sunčanom Rovinju“, izjavila je direktorica Dana komunikacija i direktorica programa festivala, Dunja Ivana Ballon najavivši da će nova imena i predavače od sada predstavljati na tjednoj bazi.

“Iz godine u godinu na festival dovodimo predavače koji pomiču granice, a u istom tonu nastavljamo i 2018. Prošle godine ugostili smo stručnjake sa Sveučilišta u Cambridgeu specijalizirane za big data psihologiju s kojima smo razgovarali kako odgovorno upravljati tim podacima, a ove godine razgovarat ćemo s direktorom za digital Trumpove kapanje kojem su real time data i social response pomogli formirati političke poruke. I jednima i drugima želimo postavljati pitanja. Raspravljamo o kontroverznim temama i najboljoj praksi“, rekao je predsjednik Uprave HURA-e Davor Bruketa.

Zainteresirani se već sada mogu prijaviti za sudjelovanje na spomenutom događaju putem online prijavnice. Ujedno, svi zainteresirani mogu iskoristiti akciju ranih prijava s popustima do 13. veljače. Više informacija možete saznati na službenim stranicama Dana komunikacija.